Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαμαρτυρία ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας για τα κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαμαρτυρία ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας για τα κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ στην Ανατολική και Δυτική Θεσσαλονίκη – Επιστολή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)

Θεσ/νίκη  20-9-2021

Αρ. Πρωτ: 114

Πληροφορίες:

email:seepeakm@gmail.com

ΠΡΟΣ: ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             ΠΟΣΕΕΠΕΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αξιότιμε κύριε Περιφερειακέ Διευθυντή Εκπαίδευσης της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας ,

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πολλά οργανικά κενά Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού της ΔΔΕ της Ανατολικής και Δυτικής  Θεσσαλονίκης έχουν μείνει ακάλυπτα από την α΄φάση προσλήψεων αναπληρωτών, με αποτέλεσμα ΕΕΕΕΚ και ΕΝΕΕΓΥΛ να στερούνται σημαντικών ειδικοτήτων όπως λογοθεραπευτών ΠΕ21 ,ψυχολόγων ΠΕ23 , εργοθεραπευτών ΠΕ29 , κοινωνικών λειτουργών ΠΕ30 κτλ.

Ελλείψεις υπάρχουν και σε Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό με αποτέλεσμα να διακυβεύεται η υποστήριξη των μαθητών ΑΜΕΑ που φοιτούν σε αυτά.

Επίσης σε πολλές ΔΔΕ και σε κάποιες ΔΠΕ της Κεντρικής Μακεδονίας διαπιστώθηκε φειδωλή κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ και ΕΒΠ με αποτέλεσμα οι μαθητές της ειδικής αγωγής να μη μπορούν να απολάβουν τις υπηρεσίες που δικαιούνται.

Σας παρακαλούμε να επιληφθείτε του θέματος στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων σας έτσι ώστε να αποκατασταθεί η έλλειψη προσωπικού .

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Κούκνακου Άννα               Λασιόπουλος Αθανάσιος

 Δείτε επίσης

ΣΕΕΠΕΑ Αττικής: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω-Κήρυξη στάσης εργασίας την Τρίτη 21.09.2021
Ενημέρωση ΕΕΠ-ΕΒΠ: Καταγραφή κενών-Ημερομηνία Β Φάσης προσλήψεων-Ομάδες Αυξημένου Κινδύνου
Πως θα προσέρχονται εκπαιδευτικοί-ΕΕΠ-ΕΒΠ στα σχολεία-ΚΕΔΑΣΥ από 13.09-Τι ισχύει για τους μαθητές
ΦΕΚ: Λειτουργία εκπαιδευτικών δομών 2021-Μέτρα covid για σχολεία-ΣΔΕ-ΙΕΚ-ΚΔΒΜ-Φροντιστήρια-ΚΞΓ-Βιβλιοθήκες-ΓΑΚ
ΦΕΚ: Τηλεκπαίδευση 2021-22: Σε ποιους μαθητές θα παρέχεται
Σχολεία-μέτρα προστασίας-Πρωτόκολλο: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις από το Υπουργείο Παιδείας
ΦΕΚ: Νέο Πρωτόκολλο κορονοϊού στις σχολικές μονάδες-Αρχές Διαχείρισης ύποπτων ή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση