Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαμαρτυρία για τα μισθολογικά κλιμάκια και την καθυστέρηση απόδοσής τους στους νεοδιόριστους από τον ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαμαρτυρία για τα μισθολογικά κλιμάκια και την καθυστέρηση απόδοσής τους στους νεοδιόριστους από τον ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας – Επιστολή προς ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας.

Διαμαρτυρία για τα μισθολογικά κλιμάκια

Να αποδοθούν τάχιστα ει δυνατόν στην επόμενη μισθοδοσία, τα μισθολογικά κλιμάκια των νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, ζητά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (ΠΔΕ) Στερεάς Ελλάδας ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ακολουθεί η επιστολή

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Π. Μπακογιάννη 2, Τ.Κ 35100, Λαμία, Email: seepeastella@yahoo.gr

Ιδρυτικό μέλος της Παν.Ομοσπονδίας Ειδικού Εκπ/κού Προσ/κού Ειδικής Αγωγής(ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Λαμία, 21/01/2023

Αρ. Πρωτ.: 299

Προς • Την Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κα Μπενιάτα

Κοινοποίηση • Μέλη Συλλόγου

ΘΕΜΑ: «Διαμαρτυρία του Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την καθυστερημένη απόδοση των Μισθολογικών Κλιμακίων στους νεοδιόριστους συναδέρφους μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ»

Αξιότιμη κα Περιφερειακή Διευθύντρια,

το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη μη απόδοση των μισθολογικών κλιμάκιων (Μ.Κ.) των νεοδιόριστων συναδέρφων μας, μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, τον Αύγουστο του 2022, από την ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας.

Επιπλέον, πληροφορούμαστε ότι σε άλλες ΠΔΕ ανά την Ελλάδα (π.χ. της Αττικής) με σαφώς μεγαλύτερο αριθμό προσληφθέντων νεοδιόριστων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ έχει γίνει κανονικά η απόδοση των μισθολογικών τους κλιμακίων όπως και σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας.

Λαμβάνοντας υπόψη το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο που βιώνουμε αυτή την περίοδο και ότι ο μισθός ενός νεοδιόριστου συναδέρφου, που βρίσκεται στο 1ο μισθολογικό κλιμάκιο, κυμαίνεται περί τα 740 ευρώ, κατανοείτε ασφαλώς την αδυναμία των συναδέρφων μας να καταφέρουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, πολλοί δε εξ’αυτών διαμένοντες σε ενοικιαζόμενα σπίτια, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους και με πλείστες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Σας καλούμε λοιπόν να παρέμβετε άμεσα, γνωρίζοντας την ευαισθησία και την ενσυναίσθηση σας για τέτοιου είδους ζητήματα, και να αποδοθούν τάχιστα (ει δυνατόν στην επόμενη μισθοδοσία), τα μισθολογικά κλιμάκια των συναδέρφων μας, μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, που παρέχουν με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια το υποστηρικτικό τους έργο στις εκπαιδευτικές δομές ειδικής και γενικής αγωγής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και επικοινωνία.

 Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος – Βούγιας Βασίλειος

Ο Γραμματέας – Κυργιόπουλος Ιωάννης

Δείτε επίσης

ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας-άδειες αναπληρωτών: Να διεκδικηθεί η εξίσωση δικαιωμάτων με τους μόνιμους 

Διαμαρτυρία για την απόρριψη ενστάσεων για τους αξιολογικούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων ΕΒΠ 

Εναρξη αξιολόγησης: Ποιοι και σε ποιες περιοχές θα προηγηθούν-Σε ποιες θα ξεκινήσει μέσα Μαρτίου

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση