Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διανομή σελφ τεστ αύριο Τετάρτη 19.01.2022-Δείτε τα 325 σταθερά σημεία διενέργειας rapid test

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διανομή σελφ τεστ αύριο Τετάρτη 19.01.2022-Δείτε τα 325 σταθερά σημεία διενέργειας rapid test σε όλη τη χώρα σύμφωνα με Πίνακα του ΕΟΔΥ.

325 είναι τα σταθερά σημεία σε όλη τη χώρα, στα οποία μπορούν μπορούν οι πολίτες (και  γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί) να υποβάλλονται σε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο με rapid test, σύμφωνα με πίνακα του ΕΟΔΥ.

Μετά από συνεργασία του Υπουργείου Υγείας με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα σταθερά σημεία διενέργειας rapid test αυξήθηκαν, καθότι συνδράμει και ο Ελληνικός Στρατός.

Η διενέργεια rapid test είναι αναγκαία  για την τήρηση του πρωτοκόλλου, όσον αφορά στις στενές επαφές των κρουσμάτων.

Δείτε τη σχετική λίστα ΕΔΩ

Διανομή self test από αύριο Τετάρτη 19.01.2022

Πρέπει να σημειωθεί πως από  αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα διανομή self test στους πολίτες της χώρας, τη στιγμή που  8.278 είναι τα δηλωθέντα, έως εχθές βράδυ, εν δυνάμει κρούσματα μαθητών και εκπαιδευτικών, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή ¨Καλημέρα Ελλάδα”, στην οποία φιλοξενήθηκε η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζ. Μακρή.

Η Υφυπουργός τοποθετούμενη

για την μέχρι τώρα επαναλειτουργία των σχολείων δια ζώσης ανέφερε πως το σχολείο δεν οδηγεί την πανδημία αλλά την ακολουθεί και αποτελεί ασφαλή χώρο εξαιτίας των αυστηρών πρωτοκόλλων, του αυξημένου αριθμού των test και των υγειονομικών ελέγχων.

Δείτε αναλυτικά τι είπε η Υφυπουργός κα Ζ. Μακρή ΕΔΩ

Δείτε σχετικά
Δείτε επίσης
Πριν φύγετε
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση