Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διάθεση εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής: Για την εφαρμογή αντικειμένου κολύμβησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διάθεση εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής: Οσοι αποδεδειγμένα πλεονάζουν για την ομαλή εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης | Εγγραφο.

Διάθεση εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής

Να διαθέσουν τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι αποδεδειγμένα πλεονάζουν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευθύνης τους, προκειμένου να συνεργαστούν (οι εκπαιδευτικοί ΠΕ11) με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Π.Ε. και τους Συντονιστές Κολύμβησης για την ομαλή εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης, καλεί η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης της χώρας.

Δείτε την Εγκύκλιο

Μαρούσι, 22/ 11/2019

Αρ.Πρωτοκόλλου:183288 /Δ5

Προς: Τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης της Χώρας

Κοιν.:

1. Δ.Π.Ε .της χώρας

2. Δ.Δ.Ε.της χώρας

3. Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου κλάδου ΠΕ11(διαμέσω των Π.Δ.Ε.)

4. Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Π.Ε. ( μέσω των Δ.Π.Ε.της χώρας)

5. Υπεύθυνοι Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Δ.Ε. (μέσω των Δ.Δ.Ε. της χώρας)

6. Συντονιστές Κολύμβησης (μέσω των Δ.Π.Ε. της χώρας)

Θέμα: «Διάθεση πλεοναζόντων εκπαιδευτικών ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής»

Με το παρόν έγγραφο καλούνται οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης όπως προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διαθέσουν τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι αποδεδειγμένα πλεονάζουν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευθύνης τους, προκειμένου να συνεργαστούν (οι εκπαιδευτικοί ΠΕ11) με τους Υπεύθυνους Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού Π.Ε. και τους Συντονιστές Κολύμβησης για την ομαλή εφαρμογή του αντικειμένου της κολύμβησης.

Βασική προϋπόθεση διάθεσής τους αποτελεί:

α) να έχουν κατά τα παρελθόντα έτη απασχοληθεί σε κολυμβητήρια στα οποία διδάσκεται το αντικείμενο της κολύμβησης ή να έχουν διδαχθεί το αντικείμενο της κολύμβησης και

β) η έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους την όποια πρέπει να απευθύνουν στον οικείο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

___________________

Δείτε επίσης

Αποσπάσεις Γυμναστών για διδασκαλία κολύμβησης
Προσδιορισμός κενών οργανικών θέσεων σε Τμήματα Ενταξης για Μεταθέσεις | Εγγραφο
Καταγγελία ΕΛΜΕ για περιστατικό σε
Ερευνα για έφηβους μαθητές: 1 στους 3 νιώθει πιεσμένος από το σχολείο
Πρόσβαση Γονέων στις Αποφάσεις Συλλόγου Διδασκόντων | Γνωμοδότηση
Νόμος 4638/2019: Αρθρο 28 η διάταξη για τις Οργανικές Θέσεις στα Τμήματα Ενταξης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση