Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διάθεση 5 σελφ τεστ σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από Τετάρτη 02 έως Τρίτη 08.02.2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διάθεση 5 σελφ τεστ σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από Τετάρτη 2 έως Τρίτη 08.02.2022-Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Από την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου έως την Τρίτη 08 Φεβρουαρίου 2022 θα διατίθενται πέντε (5) δωρεάν self test σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από τα Φαρμακεία της χώρας, σύμφωνα με απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, συμπληρώνοντας πως η λειτουργία του Συστήματος Διάθεσης self test θα ανασταλεί από το Σάββατο 05 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:00 έως τη Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 8:00.

Δείτε την Ανακοίνωση Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
Διάθεση Self tests σε μαθητές και εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς από την Τετάρτη 02.02 έως την Τρίτη 08.02

Σύμφωνα με απόφαση των αρμόδιων Υπουργείων πέντε (5) δωρεάν Self tests θα διατίθενται από τα φαρμακεία από την Τετάρτη 02/02/2022 έως και την Τρίτη 08/02/2022 σε όλους τους μαθητές και στους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς !!!!

Η λειτουργία του Συστήματος Διάθεσης self test θα ανασταλεί από το Σάββατο 05/02/2022 και ώρα 17:00 έως τη Δευτέρα 07/02/2022 και ώρα 8:00.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Δείτε την Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι:
  • Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον νέο κορωνοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, εμβολιασμένους και μη, καθώς και για τους εμβολιασμένους εκπαιδευτικούς.
  • Βεβαίωση αρνητικού self test οφείλουν να φέρουν όλοι οι μαθητές από 4 έως 18 ετών καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί.
  • Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε δημόσιες σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε αυτές καταχωρίζουν τη δήλωση και το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.gov.gr, από την οποία εκδίδεται και η Σχολική Κάρτα για COVID-19.
Ιδιωτικές σχολικές μονάδες

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που φοιτούν σε ιδιωτικές σχολικές μονάδες και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται σε αυτές εξακολουθούνν να δηλώνουν το αποτέλεσμα των self-test στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και να εκδίδουν την Σχολική Κάρτα για COVID-19.

Δείτε επίσης
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση