Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διάθεση self test στην εκπαιδευτική κοινότητα: Από Δευτέρα 14.06.2021-Πως θα γίνει στην Αχαία και Θεσσαλονίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διάθεση self test στην εκπαιδευτική κοινότητα: Από Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021-Πως θα γίνει στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαίας και Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με τη διάθεση των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self test) στην εκπαιδευτική κοινότητα την  εβδομάδα που έρχεται ισχύουν τα εξής:

Από Δευτέρα 19 έως Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

θα διανέμονται σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και νέους 18-30 ετών τρία (3) αυτοδιαγνωστικά τεστ (self tests) από τα Φαρμακεία όλης της χώρας.

Εξαίρεση θα αποτελέσει η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας

όπου η διανομή των τριών (3) self test στην εκπαιδευτική κοινότητα θα γίνει απευθείας από τις σχολικές μονάδες σύμφωνα με οδηγίες που θα δοθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Δείτε σχετικά
Ανακοίνωση Υπουργείου Παιδείας για self test: Πανελλαδικές-Σχολεία-Η περίπτωση της Αχαΐας
Αναφορικά με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης,

από τη Δευτέρα 19 έως το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 θα διατίθενται από τα φαρμακεία και τρία (3) τεστ – πέραν των self test που αναλογούν στην εκπαιδευτική κοινότητα – σε όσους εργαζόμενους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα δεν κατάφεραν να εξυπηρετηθούν την περασμένη εβδομάδα.

Οπως όλα δείχνουν,

ολοκληρώνεται η διανομή των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self tests) σε όλες τις ομάδες δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο, μετά τη διάθεση όλων των παραπάνω.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Δείτε επίσης

Λήξη μαθημάτων Δημοτικού-Νηπιαγωγείου: Εφαρμοστική Εγκύκλιος από το Υπουργείο Παιδείας
Νόμος 4807/2021: Εργαστήρια Δεξιοτήτων-Οργανικές θέσεις-Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο-Παράταση σχολ. έτους
Σύσταση 721 οργανικών θέσεων κλάδων Πρωτοβάθμιας-Ορισμός οργανικών κλάδων Δευτεροβάθμιας
Παράταση σχολικού έτους: Διάταξη σε νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών
Διάταξη-Εργαστήρια δεξιοτήτων: Ο κλάδος ΠΕ70-Δασκάλων έχει προτεραιότητα στην οργάνωση-συντονισμό-διδασκαλία

Δείτε ακόμη

 Εγκύκλιος Παράλληλης Στήριξης 2021-22: Διαδικασία-Εγκρίσεις-Εκπαιδευτικοί-ΕΒΠ-Σχολικοί Νοσηλευτές
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Βασίλης Βούγιας

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση