Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διδακτέα ύλη μαθημάτων ΕΠΑΛ | Ανακοίνωση ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διδακτέα ύλη μαθημάτων ΕΠΑΛ: Το ΥΠΑΙΘ γνωστοποίησε την Διδακτέα Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία μαθημάτων: Γενικής Παιδείας, Τεχνολογικών-Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Πληροφορικής και των μαθημάτων του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας των ΕΠΑΛ, για το σχολικό έτος 2019-2020.

Διδακτέα ύλη μαθημάτων ΕΠΑΛ

Στην ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ περιλαμβάνεται η Διδακτέα Ύλη και Οδηγίες σχετικά με τα μαθήματα των ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2019-2020 σχετικά με:

1. Tη διδασκαλία των μαθημάτων Γενικής Παιδείας

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περιλαμβάνονται η Διδακτέα Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία των μαθημάτων Γενικής Παιδείας της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑΛ και της Δ΄ τάξης (4ετούς) Εσπερινού ΕΠΑΛ.

Δείτε εδώ τις σχετικές αποφάσεις του ΥΠΑΙΘ.

2. Τη διδασκαλία των Τεχνολογικών-Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Πληροφορικής

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περιλαμβάνονται η Ύλη και οδηγίες διδασκαλίας των Τεχνολογικών-Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Πληροφορικής της Β΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ., των μαθημάτων ειδικότητας των Ειδικοτήτων του Τομέα Πληροφορικής της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και (τριετούς) Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και της Δ΄ τάξης (τετραετούς) Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.

Δείτε εδώ τις σχετικές αποφάσεις του ΥΠΑΙΘ.

3. Τη διδασκαλία μαθημάτων του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας

Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας περιλαμβάνονται η Ύλη και Οδηγίες για τη διδασκαλία του μαθήματος Επιλογής «Αγωγή Υγείας» της Α΄ τάξης ΕΠΑΛ, των Τεχνολογικών-Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας της Β΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑΛ και των μαθημάτων ειδικότητας των ειδικοτήτων του Τομέα Υγείας-Πρόνοιας-Ευεξίας της Γ΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑΛ και της Δ΄ τάξης (4ετούς) Εσπερινού ΕΠΑΛ.

Δείτε εδώ τις σχετικές αποφάσεις του ΥΠΑΙΘ.

Δείτε επίσης

Εκπαιδευτικοί ΕΠΑΛ και ΔΙΕΚ: Πρόσκληση Επιμόρφωσης σε θέματα Μαθητείας

Κεραμέως στο Έθνος: Προχωρά η διαδικασία των διορισμών

Εισαγωγή σε Τμήματα Μουσικών Σπουδών: Τροποποίηση και συμπλήρωση Υ.Α.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση