Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διεξαγωγή επαναληπτικών Πανελλαδικών: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Acropolis Rally 2021

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διεξαγωγή επαναληπτικών Πανελλαδικών: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων των ΜMM λόγω του Acropolis Rally 2021.

Διεξαγωγή επαναληπτικών Πανελλαδικών
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ

Προσοχή! Επισήμανση σχετικά με τη διεξαγωγή των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και των Εξετάσεων “Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό” έτους 2021.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων επισημαίνεται ότι όσοι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ καθώς και των Εξετάσεων των Ελλήνων του εξωτερικού διαγωνίζονται σήμερα 9-9-2021 στα μαθήματα της Κοινωνιολογίας, της Χημείας και της Πληροφορικής σε εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να προσέλθουν εγκαίρως στο Εξεταστικό τους Κέντρο, λαμβάνοντας υπόψη ότι πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής της 1ης Ειδικής Διαδρομής του EKO Acropolis Rally 2021.

Υπενθυμίζεται ότι

ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 16.00 και η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Δείτε επίσης

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια | ΦΕΚ
Εκπαίδευση και Κατάρτιση Ενηλίκων στην Ευρώπη-Νέα μελέτη του Δικτύου ΕΥΡΥΔΙΚΗ
Σχολικό και ακαδημαϊκό ημερολόγιο για το 2021-22 από την ΕΥΡΥΔΙΚΗ
Θέσεις σε ΙΕΚ Υπουργείου Παιδείας: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 20.000 επιπλέον θέσεις και οι εγγραφές επιτυχόντων ΔΙΕΚ

Πριν φύγετε

Σχολική χρονιά 2021-22: O Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των σχολείων
Οικονόμου-εμβολιασμοί: Τι είπε για πιθανή υποχρεωτικότητα σε εκπαιδευτικούς-Εμβολιασμούς παιδιών από παιδιάτρους
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση