Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF: Τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF: Η είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν και απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να διαλέξουν την πόλη στην οποία επιθυμούν να παρευρεθούν.

Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF

Η φετινή Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF (Ιnternational University Fair ) στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 8 Φεβρουαρίου 2020 στο Divani Caravel Hotel από τη 13:00 μέχρι τις 18:00 και στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Φεβρουαρίου 2020, στο Makedonia Palace από τις 14:00 μέχρι τις 19:00.

Στόχος

Στόχος της Έκθεσης είναι η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στη μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος/σχολή φοίτησης.

Απευθύνεται τόσο σε μαθητές Λυκείου όσο και σε φοιτητές ή αποφοίτους, παρέχοντάς τους δωρεάν συμβουλευτική στήριξη για σπουδές στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Παράλληλα, θα λάβουν χώρα ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου από εκπροσώπους Πανεπιστημίων και άλλων οργανισμών.

Συμμετέχοντες

Στη Διεθνή Έκθεση θα συμμετέχουν περισσότερα από 45 Πανεπιστημιακά ιδρύματα από τουλάχιστον 12 χώρες, ενώ οι επισκέπτες δύνανται να ενημερωθούν για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) από τους ίδιους τους εκπροσώπους των Πανεπιστημίων.

Μερικά από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια που θα λάβουν μέρος είναι το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, το Πανεπιστήμιο Πειραιά κ.ά.

Μπορείτε να βρείτε εδώ τη λίστα με τα Πανεπιστήμια και τα Κολέγια που θα λάβουν μέρος στην Έκθεση.

Εγγραφή

Η είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν. Απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να διαλέξουν την πόλη στην οποία επιθυμούν να παρευρεθούν.

Μπορείτε να βρείτε εδώ την ιστοσελίδα της IUF για την εγγραφή και για περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε επίσης

Ιδρυμα Λίλιαν Βουδούρη: Χορήγηση 20 υποτροφιών για μεταπτυχιακές σπουδές

3 υποτροφίες σε φοιτητές ΕΚΠΑ από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Πεκίνου

Υποτροφίες Ιδρύματος Ωνάση για μεταπτυχιακές σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό 

Δείτε ακόμη

Διεθνές συνέδριο στο ΕΚΠΑ για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 | 20-21 Μαρτίου 2020 

Επιμόρφωση κλάδου ΠΕ78: Επιμορφωτική Δράση στην Κοινωνιολογία 

Σημειωτική και Βίβλος: Επιστημονικό σεμινάριο στο ΑΠΘ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

1 Σχόλιο

  1. ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ σε

    Ωραίο και χρήσιμο άρθρο!!! Σημαντική έκθεση πανεπιστημίων για όσους ψάχνουμε σπουδές και εκτός Ελλάδας!

Γράψτε μία απάντηση