Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δήλωση Φίλη για Πολυτεχνείο: Ζει στους αγώνες της νεολαίας και της Αριστεράς για μια ζωή με αξιοπρέπεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δήλωση Φίλη για Πολυτεχνείο: Ζει στους αγώνες της νεολαίας και της Αριστεράς για μια ζωή με αξιοπρέπεια- “Οι προσπάθειες αυτόκλητων ιδιοκτητών των αγώνων του λαού να αστυνομεύσουν το χώρο και να εμποδίσουν τη μεγαλύτερη δύναμη της Αριστεράς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να τιμήσει την εξέγερση έπεσαν στο κενό”. 

Δήλωση του Νίκου Φίλη, Tομεάρχη Παιδείας και Bουλευτή Α΄ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Το Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες της νεολαίας και της Αριστεράς για μια ζωή με αξιοπρέπεια

To Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες του σήμερα για μια ζωή με αξιοπρέπεια, υγεία, παιδεία, προστασία του πλανήτη, δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες.

Αυτό διατράνωσε σήμερα η πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

και της νεολαίας του κόμματος που με επικεφαλής τον γραμματέα σ. Δημήτρη Τζανακόπουλο, καταθέσαμε στεφάνια τιμώντας την εξέγερση και τη μνήμη των νεκρών του Νοέμβρη.

Οι προσπάθειες αυτόκλητων ιδιοκτητών των αγώνων του λαού να αστυνομεύσουν το χώρο και να εμποδίσουν τη μεγαλύτερη δύναμη της Αριστεράς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη να τιμήσει την εξέγερση έπεσαν στο κενό.

Η δύναμη της Δημοκρατίας

και η μαζική ορμή της αδογμάτιστης, ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς που δεν ανακόπηκε σε καιρούς πολύ πιο δύσκολους και από αντιπάλους πολύ πιο ισχυρούς, απέτρεψε μικροομάδες που καπηλεύονται το Πολυτεχνείο και οικειοποιούνται τους αγώνες του να φέρουν την εξέγερση στα δικά τους μικρά και ασήμαντα μεγέθη.

Η προσπάθειά τους,

να μη σταλεί από το χώρο του Πολυτεχνείου η εικόνα της μαχόμενης ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά η καρικατούρα της συμβιβασμένης και ξεκομμένης από το λαό συστημικής Αριστεράς, απέτυχε.

Προς μεγάλη θλίψη βέβαια

ισχυρών οικονομικοπολιτικών συμφερόντων και μερίδας των μέσων ενημέρωσης, που πασχίζουν με νύχια και με δόντια να κατασκευάσουν αυτήν ακριβώς την εικόνα για το κόμμα μας.

Με τη μαζική του συμμετοχή το απόγευμα

στην πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία ο λαός της Αθήνας και όλης της Ελλάδας θα στείλει μήνυμα Δημοκρατίας και ανατροπής και θα θυμίσει σε όλους πόσο επίκαιρο και ισχυρό παραμένει το μήνυμα από το λαϊκό ξεσηκωμό του Νοέμβρη του 1973.

Δείτε επίσης

Πρόεδρος της Δημοκρατίας-Πολυτεχνείο: Δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου μετά την κατάθεση στεφάνου
ΔΟΕ-ΟΛΜΕ για το Πολυτεχνείο: Ανακοινώσεις
Μήνυμα Ζέττας Μακρή για το Πολυτεχνείο: 17 Νοεμβρίου 1973-17 Νοεμβρίου 2021
Μήνυμα Κεραμέως για το Πολυτεχνείο και την 48η επέτειο του
Εορτή Πολυτεχνείου: Στα ΔΙΕΚ τα μαθήματα διεξάγονται κανονικά, ενώ στον Κανονισμό Λειτουργίας δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο

Δείτε ακόμη

Νέα Προγράμματα Σπουδών-Επιμόρφωση: Ξεκινά εντός Νοεμβρίου
Επαναπροκήρυξη απεργίας-αποχής για την αξιολόγηση: Η Γνωμοδότηση περί νομιμότητας από τη Νομική Σύμβουλο της ΟΛΜΕ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση