Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δήμαρχος Χάλκης για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δήμαρχος Χάλκης για τα προβλήματα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές – Καλεί όσους ιδιοκτήτες σπιτιών επιθυμούν να εκμισθώσουν τα διαμερίσματα τους.

Δήμαρχος Χάλκης

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Χάλκης κος Αγγελος Φραγκάκης καλεί όσους ιδιοκτήτες σπιτιών επιθυμούν να εκμισθώσουν τα διαμερίσματα τους καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Χάλκης για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές, οι οποίοι έρχονται τις επόμενες μέρες στο νησί της Χάλκης για να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.

Ο Δήμαρχος επισημαίνει πως ο μηνιαίος μισθός του μέσου Έλληνα εκπαιδευτικού κυμαίνεται από 750 έως 900 ευρώ (με προϋπηρεσία και παιδιά) και προτρέπει τους δημότες να σταθούν στο πλευρό των εκπαιδευτικών  συμβάλλοντας στο δύσκολο λειτούργημα τους.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Δημάρχου

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει οτι προβλήματα στέγασης αντιμετωπίζουν οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και αναπληρωτές οι οποίοι έρχονται τις επόμενες μέρες στο νησί μας για να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.

Θα θέλαμε να μην υπάρχει αυτή η δυσκολία για τους εκπαιδευτικούς στον φιλόξενο τόπο μας.

Οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν τα παιδιά μας από την νέα σχολική χρονιά, η παροχή και το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι ανεκτίμητο και ο καθένας μπορεί να συμβάλει με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο μηνιαίος μισθός του μέσου Έλληνα εκπαιδευτικού κυμαίνεται από 750 έως 900 ευρώ (με προϋπηρεσία και παιδιά), ας σταθούμε λοιπόν στο πλευρό τους και ας συμβάλουμε θετικά στο δύσκολο λειτούργημα τους.

Παρακαλούνται όσοι ιδιοκτήτες σπιτιών επιθυμούν να εκμισθώσουν τα διαμερίσματα τους καθ’ όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Χάλκης στο 2246360200.

Δείτε επίσης

Στέγαση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών σε τουριστικούς προορισμούς της επικράτειας: Εικόνα απελπισίας 

Οδηγός νεοδιόριστου εκπαιδευτικού-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Δικαιολογητικά-Ανάληψη υπηρεσίας-Ορκωμοσία-Τοποθέτηση-Μισθός-Αδειες 

Διαδικασία τοποθέτησης νεοδιόριστου: Το νομοθετικό πλαίσιο για προσωρινή και οριστική τοποθέτηση 

Αδειες νεοδιόριστων έως τέλος 2022: Παράθεση νομοθετικού πλαισίου 

Πριν φύγετε

Οδηγός εκπαιδευτικού-ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Νομοθεσία-Λειτουργία Α/θμιας και Β/θμιας-Νεοδιόριστοι-Αναπληρωτές 

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση