Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διοικητικό Συμβούλιο Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ): Απόφαση συγκρότησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διοικητικό Συμβούλιο Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ): Συγκρότηση με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Διοικητικό Συμβούλιο Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας

Συγκροτήθηκε με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως το πενταμελές Διοικητικό Συμβουλίο του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ).

Η Απόφαση
Συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ)

Ορίζουμε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας (Κ.Ε.Γ.) τους κάτωθι:

1) τον Καζάζη Ιωάννη του Νικολάου, Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , με αναπληρωτή τον Κουτσογιάννη Δημήτριο του Βασιλείου, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

2) τον Ρεγκάκο Αντώνιο του Βασιλείου, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αναπληρωτή τον Τζιφόπουλο Ιωάννη του Ζαχαρία, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

3) τον Τσαγγάλη Χρήστο του Κωνσταντίνου, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αναπληρώτρια την Κοτζάμπαση Σοφία του Ηλία, Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

4) τον Γιαννάκη Γεώργιο του Κωνσταντίνου, Καθηγητή του Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αναπληρωτή τον Βαγενά Αθανάσιο του Αχιλλέα, Καθηγητή του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, ως εκπροσώπους του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

5) τον Ηλιόπουλο Παναγιώτη του Ιωάννη, Δρ. Φιλοσοφίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και μέλος του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με αναπληρώτρια την Παπαδάτου Ευανθία του Γερασίμου, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Ευρώπης της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών, ως εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών.

Το μέλος

Καζάζης Ιωάννης του Νικολάου ορίζεται ως Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας, με αναπληρωτή τον Κουτσογιάννη Δημήτριο του Βασιλείου.

Ορίζεται ως Γραμματέας

του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας ο Βλάχος Γεώργιος του Κωνσταντίνου, πτυχιούχος Νομικής, υπάλληλος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας.

Η θητεία των μελών

του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και των αναπληρωτών τους είναι πενταετής.

Δείτε την Απόφαση στη Διαύγεια

Δείτε επίσης

Ανασυγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής ΑΣΠΑΙΤΕ: Τα ονόματα των μελών
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΙΚΥ: Η Απόφαση συγκρότησης
Γνωμοδοτήσεις Αρχής Προστασίας Προσ. Δεδομένων: Τηλεκπαίδευση-Διαγωγή μαθητών-Θρησκευτικά-Τα σχόλια του ΥΠΑΙΘ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση