Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διοικητικό Συμβούλιο Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (ΕΙΚ): Διορισμός Προέδρου και μελών | Απόφαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διοικητικό Συμβούλιο Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (ΕΙΚ): Διορισμός Προέδρου και μελών με Απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κας Σοφίας Ζαχαράκη.

Διοικητικό Συμβούλιο Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (ΕΙΚ)

Διορίστηκε ο Πρόεδρος και και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών (ΕΙΚ) με την υπ. αριθ. 31442 Απόφαση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κας Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΥΟΔΔ 486/16-5-2024.

Συγκεκριμένα διορίζονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών τα παρακάτω πρόσωπα:

1. Η Λαμπροπούλου Βενέττα του Κωνσταντίνου, καθηγήτρια ειδικής αγωγής, Διοικήτρια του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Άντζακα Κλήμη του Ιωάννη, Επίκουρο Καθηγητή Ειδικής Αγωγής Κωφών και Γλωσσολογίας Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.

2. Η Τζανουδάκη Ευαγγελία του Δημητρίου, Πολιτική Επιστήμονας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Δημοπούλου Αγάπη του Γεωργίου, Καθηγήτρια Νοηματικής Γλώσσας.

3. Η Γκουβατζή Αναστασία του Νικολάου, Σύμβουλος ειδικής αγωγής και ενταξιακή εκπαιδευτικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Τσαγγαρίδου Πηνελόπη του Γεωργίου, Εκπαιδευτικό Κωφών.

4. Η Αυλωνίτη Πηνελόπη του Αρσενίου, υπάλληλος του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Σπανουδάκη Γεώργιο του Ιωάννη, ομοίως.

5. Ο Σταμάτης Παναγιώτης του Γεωργίου, υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Νταφόπουλο Νικόλαο του Ιωάννη, ομοίως.

6. Ο Κορδονούρης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου, εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Μαρωπάκη Γεώργιο του Ιωάννη, ομοίως.

7. Η Κοτσαύτη Καλομοίρα του Βασιλείου, υπάλληλος του ΕΙΚ, εκπρόσωπος εργαζομένων, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Μαρκιδιάν Πηνελόπη – Ταλίν του Μαρδύρου, ομοίως.

Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών είναι τριετής, εξαιρουμένης της θητείας της Προέδρου, η οποία συναρτάται της ολοκλήρωσης της διαδικασίας επιλογής του Διοικητή του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών, κατόπιν εφαρμογής της παρ. 2 του άρθρου 15 του ν. 5062/2023 και του Αναπληρωτή Προέδρου, η οποία άρχεται από τη δημοσίευση της παρούσας και διαρκεί για χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους έξι μήνες, όπως προβλέπεται στην παρ.2 του άρθρου 10 του ν. 5062/2023.

Δείτε επίσης

Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τάξη-Η τάξη της Τεχνητής Νοημοσύνης: Δεύτερο Διαδικτυακό Στρογγυλό Τραπέζι 

Εργαλεία αποτίμησης αξόνων εκπαιδευτικού έργου κοινοποίησε το ΙΕΠ για την αξιολόγηση σχολικών μονάδων 

Παράταση προθεσμίας αιτήσεων απόσπασης για το Ψηφιακό Φροντιστήριο έως την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 

Ομάδα εργασίας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Υπ. Παιδείας: Δράσεις Κόμβου GR digiGOV-innoHUB 

Λειτουργία σχολικών επιτροπών: Ρύθμιση θεμάτων οικονομικής διαχείρισης-Υποδείγματα βιβλίων και εντύπων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση