Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διορισμοί 2022-αιτήσεις: Η Πρόσκληση θα εκδοθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 | Ενημέρωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διορισμοί 2022-αιτήσεις: Η Πρόσκληση θα εκδοθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 για κατάθεση αιτήσεων στο ΟΠΣΥΔ, για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ΕΔΥ.

Διορισμοί 2022-αιτήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr την Παρασκευή 22.07.2022 αναμένεται η Υπουργική Απόφαση με την κατανομή κατά ειδικότητα ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης και περιοχή διορισμού και την Πρόσκληση εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), για κατάθεση αιτήσεων στο ΟΠΣΥΔ για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ΕΔΥ.

Κατανομή θέσεων διορισμού

Υπενθυμίζουμε ότι δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Β 3741/15-7-2022 η υπ. αριθμ. 88085/Ε1/15-7-2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ),  την οποία υπογράφει η Υπουργός ΠΑΙΘ κα Νίκη Κεραμέως και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κος Θεόδωρος Σκυλακάκης, με την οποία καθορίζεται κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση ο αριθμός των κενών θέσεων που πρόκειται να καλυφθούν με τον διορισμό μόνιμων εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) σύμφωνα με τις διατάξεις του Κεφαλαίου Ε΄ του ν.4589/2019 (Α΄13) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σχολικού έτους 2021-2022.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Διάταξη για νέο διορισμός ή πρόσληψη στην εκπαίδευση μετά 3 έτη από το ΦΕΚ διορισμού

Στην Πρόσκληση θα συμπεριληφθεί και η προσφάτως ψηφισθείσα διάταξη σύμφωνα με την οποία αποκλείονται νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί, ΕΕΠ-ΕΒΠ, ανεξαρτήτως του αν έχουν αναλάβει ή αναλαμβάνουν υπηρεσία ή όχι, από νέο διορισμό ή πρόσληψη στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τρία (3) έτη από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης διορισμού τους στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η διάταξη περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο “Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας, της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των ΑΕΙ με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις”.

Δείτε αναλυτικά εδώ

Δείτε σχετικά

Κατανομή μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 κατά κλάδo, ειδικότητα ή ειδίκευση 

ΠΟΣΕΕΠΕΑ-Στοιχεία μόνιμων και αναπληρωτών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22 όπως δόθηκαν από το ΥΠΑΙΘ 

Οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022-23 σε ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΑΣΥ-ΣΔΕΥ/ΚΕΔΑΣΥ ανά κλάδο | Πίνακες 

Οργανικά κενά σχολείων-ΚΕΔΑΣΥ εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς 

Δείτε ακόμη

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Τροπολογία για νεοδιόριστους: Νέος διορισμός ή πρόσληψη στην εκπαίδευση μετά 3 έτη από το ΦΕΚ διορισμού

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

4 Σχόλια

  1. Βαγγελης σε

    Γεια σας κ.Βουγια. Συμφωνα με την ενημερωση σας, θα εχουμε την προσκληση Παρασκευη ; και η δηλωση περιοχων την επομενη εβδομαδα ;

Γράψτε μία απάντηση