Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΜΘ: 18 θέσεις από τις 400 σύνολο-14 θέσεις Ειδικά Σχολεία και 4 θέσεις σε ΕΔΥ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΜΘ: 18 θέσεις από τις 400 σύνολο – 14 θέσεις σε Ειδικά Σχολεία και 4 θέσεις σε Επιτροπές Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) – Ενημερωτικοί Πίνακες του Ταμία του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΣΕΕΠΕΒΠΑΜΘ) Χρήστου Μαγειρούδη.

Διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΜΘ

14 θέσεις σε ειδικά σχολεία και 4 θέσεις στις ΕΔΥ σε σύνολο 400, θα καλυφθούν με μόνιμους διορισμούς ΕΕΠΕΒΠ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ), σύμφωνα με τους Πίνακες που κοινοποίησε ο Ταμίας του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ΣΕΕΠΕΒΠΑΜΘ Χρήστος Μαγειρούδης.

Ολα αυτά σύμφωνα με το ΦΕΚ ΑΣΕΠ 49/23-7-2022 με την Πρόσκληση υποψήφιων μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (κλάδων ΠΕ21, ΠΕ22, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29 και ΠΕ30) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (κλάδου ΔΕ01), εγγεγραμμένων στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης των Προκηρύξεων 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, σε εφαρμογή του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α’ 13).

Δείτε αναλυτικά τους Πίνακες – Διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ ΑΜΘ

Μετά την έκδοση του ΦΕΚ ΑΣΕΠ 49/23-7-2022 με την Πρόσκληση ΑΣΕΠ για αιτήσεις για μόνιμο διορισμό μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ και του ΦΕΚ ΑΣΕΠ 50/23-7-2022 με την Πρόσκληση ΑΣΕΠ για αιτήσεις για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και εν αναμονή της έκδοσης των Υπουργικών Αποφάσεων του ΥΠΑΙΘ με τις Προσκλήσεις για αιτήσεις μόνιμου διορισμού εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ και των σχετικών Εγκυκλίων του ΥΠΑΙΘ, οι οποίες θα περιέχουν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων – Δείτε εδώ – το especial.gr παραθέτει ακολούθως και προς χρήση των υποψηφίων:

  • Τα δικαιολογητικά τα οποία χρειάζονται να καταθέσουν στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ.
  • Ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία Ορκωμοσίας.
  • Τις σχετικές προθεσμίες.
  • Την Ανάληψη υπηρεσίας.
  • Τη διαδικασία τοποθέτησης νεοδιοριζόμενων εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ
  • Την αφετηρία υπολογισμού του χρόνου υπηρεσίας.
  • Tην αφετηρία υπολογισμού μισθοδοσίας.
  • Ασφαλιστικός φορέας νεοδιόριστων: Οι προϋποθέσεις για αλλαγή από ΙΚΑ σε Δημόσιο
Δείτε

Νεοδιόριστοι: Δικαιολογητικά-διαδικασία Ορκωμοσίας, ανάληψης υπηρεσίας, τοποθέτησης-επιλογή ασφαλιστικού φορέα 

Δείτε επίσης

Αιτήσεις για διορισμό εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Τι περιμένουμε μετά από τα ΦΕΚ ΑΣΕΠ-Πότε ανοίγει το ΟΠΣΥΔ 

Διορισμοί ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022: Η Πρόσκληση για αιτήσεις στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ 

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2022: Η Πρόσκληση για αιτήσεις στο ΦΕΚ ΑΣΕΠ 

Κατανομή μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 κατά κλάδo, ειδικότητα ή ειδίκευση 

Δείτε ακόμη

Τοποθέτηση Διευθυντών Εκπαίδευσης: Η Απόφαση με τα ονόματα 

Αποκλεισμός διορισμένων από νέο διορισμό στην εκπαίδευση-Αρθρο 389 του νόμου 4957/2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση