Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διορισμοί με βάση τα πραγματικά κενά: Ανακοίνωση του Αιρετού ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διορισμοί με βάση τα πραγματικά κενά: Ανακοίνωση του Αιρετού ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή – “Η Κυβέρνηση στους επικείμενους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή επέλεξε την κατανομή τους με βάση τους συμβιβασμούς και τις ισορροπίες”

Διορισμοί με βάση τα πραγματικά κενά

“Η Κυβέρνηση στους επικείμενους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή επέλεξε την κατανομή τους με βάση τους συμβιβασμούς και τις ισορροπίες και όχι τις πραγματικές ανάγκες!!!”, αναφέρει σε Ενημερωτικό σημείωμα ο Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής.

Ο Αιρετός καλεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου “να προβεί στην πραγματοποίηση των μόνιμων διορισμών εδώ και τώρα χωρίς συμβιβασμούς και αποκλεισμούς αλλά  με βάση τα χιλιάδες πραγματικά κενά που υπάρχουν ανά κλάδο και ειδικότητα όπως αυτά  επιβεβαιώνονται από τις χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών!!!”

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Αιρετού

Μόνιμοι διορισμοί με βάση τα πραγματικά κενά τώρα !!!

Θέλω να τονίσω για άλλη μια φορά ότι κυρίαρχο ζήτημα για τη Δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση  αποτελεί η πραγματοποίηση μόνιμων διορισμών !!!

Οι 22.298 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών μόνο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, μέχρι σήμερα, φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος και επιβεβαιώνει το αίτημα του Κλάδου για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης μόνιμων διορισμών.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που βγαίνει από τις μέχρι σήμερα προσλήψεις αναπληρωτών είναι το ότι η Κυβέρνηση στους επικείμενους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή επέλεξε την κατανομή τους με βάση τους συμβιβασμούς και τις ισορροπίες και όχι τις πραγματικές ανάγκες!!!

Ως Αιρετός εκπρόσωπος του Κλάδου καλώ την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να προβεί στην πραγματοποίηση των μόνιμων διορισμών εδώ και τώρα χωρίς συμβιβασμούς και αποκλεισμούς αλλά  με βάση τα χιλιάδες πραγματικά κενά που υπάρχουν ανά κλάδο και ειδικότητα όπως αυτά  επιβεβαιώνονται από τις χιλιάδες προσλήψεις αναπληρωτών!!!

 __________________

Δείτε σχετικά

Οριστικοί Πίνακες 2ΕΑ ΕΕΠ
ΦΕΚ Οριστικού Πίνακα 1ΕΑ: Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)
Κατανομή 4500 θέσεων Ειδικής Αγωγής: 1.817 Α/θμια – 1.642 Β/θμια – 1.041 ΕΕΠ-ΕΒΠ

__________________

Δείτε επίσης

Αιρετοί ΚΥΣΕΕΠ για κατανομή: Απορίες – Ερωτήματα – Παράθεση στοιχείων
Αριθμοί προσλήψεων ΕΕΠ-ΕΒΠ και Οργανικά κενά για το 2018-19 και 2017-18 | Πίνακες
Ανάλυση κατανομής ΕΕΠ-ΕΒΠ: Πίνακες – Σενάριο ισοκατανομής – Η επόμενη μέρα
Κατανομή διορισμών Ειδικής: Πίνακες και Διάγραμμα | Tου Πάνου Ντούλα
Κατανομή και διορισμοί: Ενημερωτικό σημείωμα Αιρετού Ν. Κορδή
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση