Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διορισμός Γενικού Διευθυντή Σιβιτανιδείου | ΦΕΚ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διορισμός Γενικού Διευθυντή Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων: O Κωνσταντίνος Γούλας ΠΕ 01 Θεολόγων, με Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως.

Διορισμός Γενικού Διευθυντή Σιβιτανιδείου

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 1075 – 28.12.2020 η υπ. αριθμ. 175044/Γ4 Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως με την οποία διορίζεται Γενικός Διευθυντής της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων ο Κωνσταντίνος Γούλας του Δημητρίου, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ 01 Θεολόγων του Πρότυπου Λυκείου Αναβρύτων.

Ο κος Κωνσταντίνος Γούλας διορίζεται Γενικός Διευθυντής της Σιβιτανιδείου με τριετή θητεία.

Δείτε σε μορφή pdf το ΦΕΚ Υ.Ο.Δ.Δ. 1075 – 28.12.2020

Δείτε επίσης

Ταχύρρυθμη επιμόρφωση εκπαιδευτικών στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση: ΦΕΚ με τη διαδικασία
Σοφία Ζαχαράκη-απoλογισμός 2020: Στη διαδρομή της μάθησης κανένας δρόμος δεν μπορεί να καταλήγει σε αδιέξοδο
 Απολογισμός Κεραμέως 2020
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση