Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διορισμός υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διορισμός υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2022 – Απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων κα Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη.

Διορισμός υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘΑ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 498/Γ’/12.02.2024 η Απόφαση διορισμού δεκαεννέα (19) υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2022.

Συγκεκριμένα με την υπ. αριθμ πρωτ. 10784/N4/1-2-2024 Απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων κα Αθλητισμού κου Κυριάκου Πιερρακάκη, διορίζονται 6 υπάλληλοι ΥΕ ΚΛΗΤΗΡΩΝ ΕΠΙΣΤΑΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΩΝ, 1 ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Η/Υ και 12 ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, σύνολο 19 υπάλληλοι σε Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ (Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης-ΔΙΠΕ, Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-ΔΙΔΕ, Περιφερειακές Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης-ΠΔΕ).

Ακολουθεί η Απόφαση με τα ονόματα των διορισθέντων

Μαρούσι, 1-2-2024

Αρ.πρωτ: 10784/N4

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 498/Γ’/12.02.2024

ΘΕΜΑ: Διορισμός υπαλλήλων στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 3Κ/2022

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Έχοντας υπόψη:….

Διορίζουμε τους παρακάτω επιτυχόντες της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2022, ως μόνιμους υπαλλήλους με διετή δοκιμαστική υπηρεσία, σε κενές οργανικές θέσεις, με εισαγωγικό βαθμό Δ΄ και εισαγωγικό μισθολογικό κλιμάκιο (Μ.Κ.) 1, στις ακόλουθες Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘΑ, όπου οφείλουν να παρουσιαστούν για την ορκωμοσία και την ανάληψη των καθηκόντων τους εντός τριάντα (30) ημερών από τη λήψη της παρούσας:

Δείτε σε μορφή pdf την Απόφαση με τα ονόματα ΕΔΩ

Περίληψη της απόφασης αυτής θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Αριθμός βεβαίωσης Γ.Δ.Ο.Υ. του ΥΠΑΙΘΑ: 519/1-2-2024

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

Δείτε επίσης

Διάταξη για διατάραξη λειτουργίας σχολικών μονάδων-χώρων Α/θμιας και Β/θμιας εκπ/σης κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή 

Στη Βουλή για ψήφιση η διάταξη για το ακαταδίωκτο ΕΕΠ-ΕΒΠ-εκπ/κών-Κ.Λ-Ψυχολόγων για καταγγελίες ενδοοικ/κής βίας σε βάρος ανηλίκων 

Ακυρες οι μονιμοποιήσεις συμβασιούχων στο Δημόσιο αποφάσισε ο Αρειος Πάγος-Ας καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες 

Voucher για την πρώϊμη παρέμβαση προανήγγειλε η Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σ. Ζαχαράκη 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση