Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΔΟΕ-αίτημα συνάντησης με ΕΟΔΥ και πολιτικά κόμματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΟΕ-αίτημα συνάντησης με ΕΟΔΥ και πολιτικά κόμματα: Σχετικά με την επικείμενη δια ζώσης επαναλειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και για τα εξαιρετικής σημασίας ζητήματα που αφορούν τη δημόσια εκπαίδευση.

ΔΟΕ-αίτημα συνάντησης

Αθήνα 26/4/2021

Αρ. Πρωτ. 1546

Προς

Τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ.

κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα

Θέμα: Αίτημα συνάντησης με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Ε.Ο.Δ.Υ.

Κύριε Πρόεδρε

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητάει, για μια ακόμη φορά, συνάντηση μαζί σας ώστε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Η ανάγκη της πραγματοποίησης της συνάντησης γίνεται ακόμη πιο επιτακτική έπειτα από τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού και της Υπουργού Παιδείας, σχετικά με την επικείμενη δια ζώσης επαναλειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

__________________

Αθήνα 26/4/2021

Αρ. Πρωτ. 1550

Προς

Την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά

Θέμα: Αίτημα συνάντησης με το Κίνημα Αλλαγής

 Κυρία  Πρόεδρε

 Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εδώ και ένα χρόνο, με τον καθημερινό τους αγώνα, στέλνουν σε ολόκληρη την κοινωνία το μήνυμα πως παρ’ όλες τις δυσκολίες, τα προβλήματα και την αντιεκπαιδευτική κυβερνητική πολιτική, στέκονται δίπλα στους μαθητές τους και αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο που αξίζει στην ελληνική κοινωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, στο πλαίσιο των δράσεων που αναπτύσσει για την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της εκπαίδευσης, με ιδιαίτερη έμφαση  στη συζήτηση για τις συνθήκες της δια ζώσης επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, της αξιολόγησης σχολικών μονάδων και  εκπαιδευτικών, το εξαιρετικά σημαντικό θέμα της πραγματοποίησης διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών και της κατανομής αυτών καθώς και τις επικείμενες αλλαγές στα εργασιακά και τον νέο συνδικαλιστικό νόμο, ζητά να έχει συνάντηση μαζί σας, κατά την οποία θα δοθεί η δυνατότητα της αναλυτικής συζήτησης επί των θέσεων μας και των θέσεων του κόμματός σας σε σχέση με τα εξαιρετικής σημασίας ζητήματα που αφορούν τη δημόσια εκπαίδευση.

Δείτε επίσης

Εργαστήρια δεξιοτήτων 21+: Πρόσκληση Υποβολής Εκπαιδευτικού Υλικού
Ανασυγκρότηση ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ με διορισμένα μέλη στη θέση των αιρετών
Ζέττα Μακρή-Μόνιμοι διορισμοί: Επίκειται απόφαση καθορισμού αριθμού κενών θέσεων εκπαιδευτικών
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση