Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΔΟΕ: Δωρεά στο Ειδικό “Νταού Πεντέλης” – Ελεγχος σχολικών μονάδων λόγω σεισμών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΟΕ: Δωρεά στο Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο “Νταού Πεντέλης” – Ελεγχος για προβλήματα στις σχολικές μονάδες της χώρας λόγω σεισμών.

ΔΟΕ

Την Διευθύντρια ΠΕ Ανατολικής Αττικής κα Βασιλική Ξυθάλη ενημερώνει με επιστολή του το ΔΣ της ΔΟΕ σχετικά με τη συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για την αγορά εκπαιδευτικού υλικού προσφορά στο Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο “Νταού Πεντέλης” στη Ραφήνα.

Επίσης έγγραφο απέστειλε το ΔΣ της ΔΟΕ προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών ΠΕ με το οποίο ζητά άμεση ενημέρωση για τις σχολικές μονάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγων των πρόσφατων σεισμών, ώστε να να προχωρήσει στις αντίστοιχες παρεμβάσεις.

Δείτε την Επιστολή της ΔΟΕ

Θέμα: Διάθεση χρηματικού ποσού για το Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο «Νταού Πεντέλης» Ραφήνας

Κυρία Διευθύντρια

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τους συλλόγους εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας και με την Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) έχει συγκεντρώσει σημαντικό χρηματικό ποσό το οποίο, όπως ήδη γνωρίζετε από τη μέχρι τώρα επικοινωνία μας, έχει αποφασίσει, από το 2018, να διαθέσει, με την μορφή αγοράς εκπαιδευτικού υλικού, στο Ειδικό Δημοτικό & Νηπιαγωγείο «Νταού Πεντέλης» στη Ραφήνα.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης των κτηρίων του σχολείου μετά την περσινή καταστροφική πυρκαγιά και, αν έχετε τη δυνατότητα, και την ακριβή ημερομηνία αποπεράτωσής τους, ώστε να προγραμματίσουμε τον χρόνο και τον τρόπο της παράδοσης του υλικού.

Το έγγραφο της ΔΟΕ προς τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Αποστολή στοιχείων

Συνάδελφοι,

Προκειμένου το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. να έχει πλήρη εικόνα και να μπορέσει να προχωρήσει στις αντίστοιχες παρεμβάσεις, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, άμεσα,  για τις σχολικές μονάδες του συλλόγου σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγων των πρόσφατων σεισμών.

Δείτε επίσης

ΕΣΑμεΑ: 90.743 οι μαθητές με αναπηρία – Το 7% με Παράλληλη Στήριξη

Πολυνομοσχέδιο Παιδείας τον Νοέμβριο: Τι θα περιλαμβάνει

Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο κ.α.

Νηπιαγωγεία Σπετσών: Ερώτηση στη Βουλή για κενά εκπαιδευτικών

ΔΟΕ για προσλήψεις: Προβλήματα προς επίλυση

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση