Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΔΟΕ για αιτήσεις Προκηρύξεων: Να εξυπηρετηθούν άμεσα οι εκπαιδευτικοί από τις υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΟΕ για αιτήσεις Προκηρύξεων: Να εξυπηρετηθούν άμεσα οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί από τις υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ, προκειμένου να υποβάλουν  αιτήσεις για κατάταξη στους Πίνακες των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ για τους μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις αναπληρωτών.

ΔΟΕ για αιτήσεις Προκηρύξεων

Με Ανακοίνωσή της η ΔΟΕ ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι υπηρεσίες του να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε όλοι οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για κατάταξη στους πίνακες των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ για μόνιμους διορισμούς και προσλήψεις αναπληρωτών,  έγκαιρα και ομαλά.

Η ΔΟΕ για να εκδώσει την Ανακοίνωση έλαβε υπόψη της καταγγελίες  εκπαιδευτικών για το γεγονός  ότι σε πολλές Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  τα ραντεβού για αυτοπρόσωπη κατάθεση δικαιολογητικών των εκπαιδευτικών και υποβολή των στοιχείων στα πλαίσια της 2ΓΕ/2019 προκήρυξης έχουν εξαντληθεί.

Να θυμίσουμε πως:

Εχθές, Πέμπτη 20/02/2020, κοινοποίησε έγγραφο η Γενική Γραμματέας του ΥΠΑΙΘ κα Αναστασία Γκίκα, με το οποίο η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους υποψηφίους της Προκήρυξης 2ΓΕ/2019 παρατείνεται έως και την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Την ίδια ώρα με Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ  παρατάθηκε και η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων  μέχρι την 26η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Τέλος στη χθεσινή σύσκεψη στην ΠΔΕ Αττικής, αναφορικά με την αντιμετώπιση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί στην Αττική στο να καταθέσουν δικαιολογητικά στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αποφασίσθηκε:

  • Να ενισχυθούν με προσωπικό τα Τμήματα παραλαβής δικαιολογητικών.
  • Να επεκταθεί το ωράριο λειτουργίας των Τμημάτων αυτών.
  • Να πραγματοποιείται η παραλαβή του φακέλου του υποψηφίου και αργότερα να καταχωρούνται τα δικαιολογητικά.
  • Να ισχύσουν όλα τα ραντεβού παλαιά και νέα.
Δείτε αναλυτικά το ιστορικό των χθεσινών εξελίξεων εδώ

Δείτε το έγγραφο της ΔΟΕ

Θέμα: Να εξυπηρετηθούν άμεσα οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί από τις υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. προκειμένου να υποβάλουν  αιτήσεις για κατάταξη στους πίνακες των προκηρύξεων του Α.Σ.Ε.Π. για τους μόνιμους διορισμούς – προσλήψεις αναπληρωτών των εκπαιδευτικών

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. λαμβάνοντας υπόψη του καταγγελίες  εκπαιδευτικών για το γεγονός  ότι σε πολλές Δ/νσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  τα ραντεβού για αυτοπρόσωπη κατάθεση δικαιολογητικών των εκπαιδευτικών και υποβολή των στοιχείων στα πλαίσια της 2ΓΕ/2019 προκήρυξης, ώστε να καταχωρηθούν στον ΟΠΣΥΔ ως τις 4 Μαρτίου 2020 έχουν εξαντληθεί, με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάδελφοί μας να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν προκειμένου να καταθέσουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους,

ζητά από την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και  οι υπηρεσίες του να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε όλοι οι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έγκαιρα και ομαλά  δίχως  επιπλέον ταλαιπωρία και πάνω απ’ όλα δίχως κίνδυνο αποκλεισμού.

Δείτε σχετικά

Παράταση αιτήσεων 2ΓΕ/2019: Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
Παράταση προθεσμίας κατάθεσης δικαιολογητικών Προκήρυξης 2ΓΕ/2019

Δείτε επίσης

Πρόσκληση 1ΓT/2020 και 2ΓΔ/2020 για υποβολή δικαιολογητικών υποψήφιων εκπαιδευτικών
Αιτήσεις 1ΓΤ και 2ΓΔ/2020: 18/02 έως 06/03/2020 | Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
Προκήρυξη 1ΓΤ/2020: Αιτήσεις από 18/02 έως 06/03/2020
Προκήρυξη 2ΓΔ/2020: Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης ΔΕ
Αιτήσεις ΑΣΕΠ 2ΓΕ: Εως 24/02/2020 | Ανακοίνωση
Αριθμός αιτήσεων 1ΓΕ/2019: Αναλυτικά ανά κλάδο και ειδικότητα

 ___________________

Δείτε σχετικά βοηθητικά links

Πίνακες Γενικής: Απαντήσεις-video-Υπολογισμός προϋπηρεσίας-Επισημάνσεις ΑΣΕΠ & ΥΠΑΙΘ

Προκηρύξεις – Προσκλήσεις

ΑΣΕΠ Ανακοίνωση: Για προκηρύξεις 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019
ΦΕΚ 1ΓΕ και 2ΓΕ/2019: Αιτήσεις 15 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2020 και 5 έως 24/02/2020
Πρόσκληση εκπαιδευτικών Γενικής: Για υποβολή δικαιολογητικών για 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019

Πριν φύγετε

Τα τελευταία νέα για μόνιμους διορισμούς
Περιοχές προτίμησης διορισμού: Κατάλογος σχολείων Νομών-Δήμων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση