Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΔΟΕ: Νέες οδηγίες για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας προς εκπαιδευτικούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΔΟΕ: Νέες οδηγίες για την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας προς εκπαιδευτικούς, για την αποτίμηση την περσινής χρονιάς και τον προγραμματισμό της σχολικής μονάδας.

Από χθες αργά το βράδυ η ΔΟΕ έχει στείλει στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και τα σχολεία τις νέες οδηγίες και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν για την αποτίμηση την περσινή χρονιάς και τον προγραμματισμό της σχολικής μονάδας, σύμφωνα με ενημέρωση από τον Αντιπρόεδρο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) Γιώργο Τρούλη.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό

η ΔΟΕ παροτρύνει να ακολουθήσουν όλα τα σχολεία και οι Σύλλογοι διδασκόντων συντεταγμένα και μαζικά τις οδηγίες, ώστε να μην συμβάλλουν στην διαφοροποίηση και κατηγοριοποίηση των σχολείων της χώρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Γιώργου Τρούλη

“Συνεχίζουμε τη μάχη, υπερασπιζόμαστε το δημόσιο χαρακτήρα των σχολείων μας!!!

Συνεχίζουμε τη μάχη απέναντι στις μεθοδεύσεις και τις στοχεύσεις της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ και της Κυβέρνησης, για κατηγοριοποίηση σχολείων και σχολεία διαφορετικών ταχυτήτων, με πολύμορφες δράσεις.

Η ΔΟΕ υλοποιεί την απόφασή της και από χθες αργά το βράδυ έχει στείλει στους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και τα σχολεία τις νέες οδηγίες και τα βήματα που ακολουθούμε για την αποτίμηση της περσινής χρονιάς και τον προγραμματισμό της σχολικής μονάδας.

Ακολουθούμε όλα τα σχολεία και οι σύλλογοι διδασκόντων συντεταγμένα και μαζικά τις οδηγίες και δεν συμβάλλουμε στην διαφοροποίηση και κατηγοριοποίηση των σχολείων μας.

Υπερασπιζόμαστε μαζικά το δημόσιο χαρακτήρα του σχολείου και καταργούμε στην πράξη τους σχεδιασμούς της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της ΝΔ”.

Δείτε επίσης

ΔΟΕ-Βήματα μετά τη μεγαλειώδη απεργία
Επιστολή ΔΟΕ προς γονείς για ένα σχολείο ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν
Ανακοινώσεις παρατάξεων ΟΛΜΕ με αλληλοκατηγορίες για την απόφαση λήξης της απεργίας αποχής
Ανάλυση απόφασης Εφετείου για απεργία αποχή από την αξιολόγηση από τη Νομική Σύμβουλο ΑΔΕΔΥ

Πριν φύγετε

Ζέτα Μακρή-Παράλληλη στήριξη: 125% αύξηση στα αιτήματα από το 2016-17-Ειδική πρόσκληση για Σχολ. Νοσηλευτές
Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων-Βουλή: Τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια Επίκαιρης Ερώτησης
Εγκύκλιος: Αδειες δημοσίων υπαλλήλων-Μονίμων και ορισμένου χρόνου-Τι αλλάζει
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση