Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δράσεις για την Σεξουαλική Υγεία των Νέων 11 έως 29 ετών – 11 έως 13 Απριλίου 2019 – Κρήτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δράσεις για την Σεξουαλική Υγεία των Νέων 11 έως 29 ετών – Δράσεις Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Περιφέρεια Κρήτης 2018-2020.

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την Περιφέρεια Κοινωνικής Πολιτικής οργανώνουν στα πλαίσια του έργου «Δράσεις Προώθησης της Ισότητας των Φύλων στην Περιφέρεια Κρήτης 2018-2020» δράσεις για την Σεξουαλική Υγεία των Νέων 11- 29 ετών.

Όσοι βρίσκονται εκτός Ηρακλείου μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στην αφίσα ή να έρθουν από κοντά στο Εργαστήριο Μελέτης Συμπεριφορών Υγείας και Οδικής Ασφάλειας, ΣΕΥΠ, β’ όροφος, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, ΤΕΙ Κρήτης.

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση