Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δωρεά 120.000 μασκών από Υπουργείο Υγείας για επιτηρητές-βαθμολογητές Πανελλαδικών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δωρεά 120.000 μασκών από Υπουργείο Υγείας για επιτηρητές-βαθμολογητές Πανελλαδικών εξετάσεων στα πλαίσια αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού.

Δωρεά 120.000 μασκών

Σε δωρεά 120.000 τεμαχίων μασκών ιατρικής χρήσης, για τις ανάγκες των επιτηρητών και βαθμολογητών των Πανελλαδικών εξετάσεων, στα εξεταστικά και βαθμολογικά κέντρα σε όλη την επικράτεια, στα πλαίσια της αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, προέβη το Υπουργείο Υγείας.

Τη δωρεά αποδέχθηκε με απόφασή της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

Δείτε την Απόφαση

Μαρούσι 4-6-2020

Α.Π.: 68802/ΓΔ2

ΘΕΜΑ: «Δήλωση περί αποδοχής της πρότασης δωρεάς του Υπουργείου Υγείας προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για την υποστήριξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων»

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Έχοντας υπόψη:

1. Τις διατάξεις του άρθρου 65 της από 20-3-2020 ΠΝΠ «Κατεπείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τη στήριξη της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας και τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της αγοράς και τη δημόσιας διοίκησης»(ΦΕΚ Α ́ 68)

………………………………………………………………………………………..

8. Την αρ. οικ .4292/3-6-2020 έγγραφη αποδοχή του από 27-5-2020 αιτήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προς το Υπουργείο Υγείας

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την αποδοχή της από 3-6-2020 δωρεάς του Υπουργείου Υγείας προς το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η οποία συνίσταται σε120.000 τεμάχια μασκών ιατρικής χρήσης για τις ανάγκες των επιτηρητών και βαθμολογητών στα εξεταστικά και βαθμολογικά κέντρα σε όλη την επικράτεια, στα πλαίσια της αντιμετώπισης των συνεπειών του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Δείτε την Απόφαση στη Διαύγεια

 Σχετικά με τις Πανελλαδικές 2020

Διαδικασίες και όργανα πανελλαδικών ΓΕΛ: Τροποποίηση απόφασης για βαθμολογητές και γραπτά υποψηφίων
Πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπ/ση, διαδικασίες και όργανα για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ από το 2020 και εφεξής – Φ251/25089/Α5/20-2-2020
 Πρόγραμμα Πανελλαδικών 2020: ΓΕΛ (νέο και παλαιό σύστημα) και ΕΠΑΛ
Πρόγραμμα ειδικών μαθημάτων και πρακτικής δοκιμασίας ΤΕΦΑΑ Πανελλαδικών 2020
Εγκύκλιοι Πανελλαδικών 2020: Ρυθμίζονται θέματα εξετάσεων ΓΕΛ με νέο και παλαιό σύστημα και ΕΠΑΛ
Πως θα διεξαχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις 2020 | Απόφαση
Υποψήφιοι ΕΠΑΛ με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες: Εγκύκλιος διαδικασίας Πανελλαδικών
ΦΕΚ αριθμού εισακτέων ΑΕΙ 2020-21: Στις Σχολές, στα Τμήματα και στις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις
Ποσοστά εισαγωγής αποφοίτων ΓΕΛ προηγούμενων ετών υποψηφίων Πανελλαδικών 2020
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση