Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δωρεά Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας: Τήρησε την υπόσχεσή του λέει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δωρεά Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας: Τήρησε την υπόσχεσή του λέει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Καλλιθέας.

Δωρεά Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας

Σε δωρεά οκτώ (8) κλιματιστικών 18.000 BTU, ενός διαδρόμου κι ενός ποδηλάτου προέβη ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κος Στέφανος Κασσελάκης στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Καλλιθέας, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κος Στέφανος Κασσελάκης τήρησε την υπόσχεσή του στο ακέραιο, εντός μιας εβδομάδας από την επίσκεψη του.

Σημειώνεται ότι για το ποδήλατο και τον διάδρομο έχουν ζητηθεί συγκεκριμένες προδιαγραφές και γι αυτό και δεν αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου Γονέων και ως εκ τούτου αναμένεται σύντομα η παράδοσή τους στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας.

Υπενθυμίζουμε πως τo Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Καλλιθέας επισκέφθηκε ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κος Στέφανος Κασσελάκης την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, όπου και ξεναγήθηκε στα εργαστήρια του ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας, συνομίλησε με την Διευθύντρια του σχολείου κα Νίκη Χατζηχαλεπλή, τους εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) του σχολείου και υπήρξε διαλογική συζήτηση για τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ).

Ακολουθεί η επιστολή του Συλλόγου

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Καλλιθέας

Καλλιθέα, 5/10/2023

Σήμερα Πέμπτη 05 Οκτωβρίου 2023, η Σχολική Διεύθυνση του Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας – ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας παρέλαβε οκτώ (8) κλιματιστικά τοίχου 180000 BTU, ως δωρεά από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Στέφανο Κασσελάκη.

Τηρώντας την υπόσχεσή του στο ακέραιο, εντός μιας εβδομάδας από την επίσκεψη του, μας απέστειλε το σύνολο των κλιματιστικών, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που του υποδείχθηκαν από το σχολείο.

Ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε αυτή του η πράξη να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και επιτέλους να βρεθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα του σχολείου μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Καλλιθέας

Δείτε σχστικά

Κασσελάκης-Μιχαηλίδου: Δεν ήταν τόσο ανέφελη τελικά η κοινή παρουσία τους στo ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας 

Δείτε επίσης

Καταχώριση στοιχείων στο ΟΠΣΥΔ και ΑΣΕΠ: Βελτιώσεις και αυτοματοποίηση διαδικασιών προανήγγειλε η Υφ. Παιδείας

Μιχαηλίδου για σχολική βία: Ερχονται πρωτόκολλα διαχείρισης περιστατικών και προδιαγραφές για την Πλατφόρμα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση