Τρίτη, 21 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δωρεά ΣΑΚΕΑ-UNΕSCO σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δωρεά ΣΑΚΕΑ-UNΕSCO σε σχολεία της Βόρειας Εύβοιας-Περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές-Ευχαριστήριο.

Δελτίο Τύπου

Δωρεά Συλλόγου Αναπληρωτών Καθηγητών Ειδικής Αγωγής σε συνεργασία με τον όμιλο της UNΕSCO Πειραιώς και Νήσων σε σχολεία της Β. Εύβοιας-Ευχαριστήριο

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022, δωρεά απο τους εκπροσώπους του ΔΣ του Σ.Α.Κ.Ε.Α Σταματάκο Γεώργιο και Γαϊτάνη Μαρία σε σχολεία των δήμων Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (Γυμνάσιο με Λυκ. Τάξεις Αγίας Άννας) και Ιστιαίας-Αιδηψού (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων).

Στη δράση συμμετείχε, έπειτα από αίτημα του Σ.Α.Κ.Ε.Α., στο οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και με θερμή και ο όμιλος UNESCO Πειραιώς και Νήσων δια του προέδρου της κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.

Στο Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Αγίας Άννας, ο ΣΑΚΕΑ παρέδωσε έπειτα από δωρεά των μελών του έναν σταθερό υπολογιστή και από την UNESCO δόθηκαν λογοτεχνικά βιβλία για να ενισχυθεί η σχολική βιβλιοθήκη καθώς επίσης και ημερολόγια.

Στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Καμαρίων ο Σ.Α.Κ.Ε.Α. δώρισε έναν σταθερό υπολογιστή επίσης και τρόφιμα και ο όμιλος UNESCO χορήγησε ρουχισμό (από ένα ζευγάρι καινούργιες αθλητικές φόρμες), κουβέρτες fleece, γραφική ύλη (τετράδια και μολύβια), λογοτεχνικά βιβλία και ημερολόγια καθώς επίσης και τρόφιμα, για το εργαστήριο μαγειρικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Ως ΔΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε

όλα τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για οικονομική ενίσχυση προς τις περιοχές της Β. Εύβοιας που ακόμη μετρούν τις πληγές που τους άφησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές, τον όμιλο της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Μαρωνίτη Ι., ο οποίος προσωπικά συνέδραμε τα μέγιστα στην δράση μας και τους μαθητές, διευθυντές και συναδέλφους των σχολικών μονάδων που μας υποδέχτηκαν με ζεστασιά εκμηδενίζοντας την μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που διανύσαμε.

Δείτε ακολούθως σχετικό Δελτίο Τύπου με φωτογραφικό υλικό  ΕΔΩ 

Δείτε επίσης

ΣΑΤΕΑ: Καλεί τον Ευρωβουλευτή Κυμπουρόπουλο να ανακαλέσει τις προτάσεις για την Παράλληλη Στήριξη 

Συνάντηση ΠΟΣΕΕΠΕΑ με Διευθυντή Ειδικής Αγωγής: Τι συζητήθηκε για διορισμούς-Πίνακες ειδικής-Επιμορφώσεις-Θέματα ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Διαδικασίες Υπουργείου Παιδείας για παιδιά που δεν πάνε σχολείο και αγνοούνται-Τι είπε ο Γ.Γ. Α. Κόπτσης 

Η νέα διαδικασία έγκρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων από το ΙΕΠ: Τι ανακοινώθηκε στη Βουλή 

Νόμος 4887/2022-voucher εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις Υπουργείου Παιδείας σε ΦΕΚ 

Επιμόρφωση-Εργαστήρια Δεξιοτήτων 4η περίοδος: Αιτήσεις από τη Δευτέρα 07 έως Δευτέρα 28.02.2022 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση