Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δωρεάν Ημέρα Ενημέρωσης για την Microsoft από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Στις 15 Απριλίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δωρεάν Ημέρα Ενημέρωσης για την Microsoft: Απευθύνεται σε φοιτητές/τριες/ απόφοιτους και επαγγελματίες Πληροφορικής και απαιτείται εγγραφή.

Δωρεάν Ημέρα Ενημέρωσης για την Microsoft
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με Microsoft Hellas διοργανώνουν “Ημέρα Ενημέρωσης” με θέμα: «Γνωρίστε την Microsoft: Επαγγελματικές ευκαιρίες και εκπαίδευση».

  • Πέμπτη 15 Απριλίου 2021 – (Ώρα Διεξαγωγής: 13:00 – 14:00).
Που απευθύνεται

– Σε φοιτητές/τριες/ απόφοιτους και επαγγελματίες Πληροφορικής για την ενίσχυση του βιογραφικού τους και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της Ημέρας Ενημέρωσης έχει ως εξής:

Microsoft For Students, Importance of industry training and certifications

  • Vanessa Antoniadou, Learning Solutions Specialist, Microsoft Greece, Cyprus and Malta.

Microsoft Learn Student Ambassadors Program

  • Konstantinos Boutsioulis, Country Lead Greece Cyprus & Malta Microsoft Learn Student Ambassadors, Gold Microsoft Learn Student Ambassador.

Get started with Microsoft Azure

  • Demetris Bakas, Deputy Country Lead Cyprus Microsoft Learn Student Ambassadors, Gold Microsoft Learn Student Ambassador.
Αιτήσεις

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα εδώ για να σταλεί ο σύνδεσμος της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Ομιλητές

1. Δημήτρης Μπάκας

Ο Δημήτρης Μπάκας είναι φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο πανεπιστήμιο Πατρών. Αποτελεί έναν από τους Gold Microsoft Learn Student Ambassadors στο ελληνικό community, καθώς και Deputy Country Leader για την Κύπρο. Ασχολείται με software engineering και πιο συγκεκριμένα με τον τομέα του Artificial Intelligence.

2. Κωνσταντίνος Μπουτσιούλης

Ο Κωνσταντίνος Μπουτσιούλης, απόφοιτος του ΠΕΕ ΕΕΙ- Κολλεγίου Αθηνών, φοιτητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και Country Leader για την Ελλάδα τη Κύπρο και τη Μάλτα στο πρόγραμμα Microsoft Learn Student Ambassadors από το 2019. Εργάζεται τα τελευταία 15 χρόνια ως Information Technology Consultant σε SharePoint Administration & Development.Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία 15 Microsoft Official Courses. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ως ομιλητής σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά Summit για τεχνολογίες Microsoft όπως το Collab days, Global Azure και ESPC.Έχει ήδη προταθεί ως Microsoft Most Valuable Professional στο SharePoint για το 2020.

3. Βανέσσα Αντωνιάδου

Η Βανέσσα Αντωνιάδου είναι υπεύθυνη των προγραμμάτων για την εκπαίδευση στη Microsoft, για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Πριν από τη Microsoft είχε εργαστεί σε εταιρείες Πληροφορικής στην Κύπρο και στο Λονδίνο. Έχει σπουδάσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει κάνει Μεταπτυχιακά σε Business Systems Analysis and Design στο City University του Λονδίνου. Ζει με την οικογένειά της στην Κύπρο.

Βρείτε εδώ την εν λόγω ανακοίνωση.

Δείτε επίσης
e-κόπωση: Διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας και εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας-Διαδικτυακή Ημερίδα
Βιωματικό ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο και ανοιχτές διαλέξεις τον Απρίλιο από το Πανεπιστήμιο Κρήτης
Το 1821 μέσα από τα παιδικά βιβλία: Διαδικτυακή εκδήλωση του ΑΠΘ στις 22 Απριλίου
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Tελειόφοιτος φοιτητής του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με τη δημοσιογραφία ασχολείται από το πρώτο έτος του πανεπιστημίου, όταν δημιούργησε την ερασιτεχνική ιστοσελίδα grislands στο πλαίσιο προπτυχιακού μαθήματος, ενώ στη συνέχεια αρθρογραφούσε στην αθλητική ιστοσελίδα Sportscasters, που δημιουργήθηκε από συμφοιτητές για τον ίδιο σκοπό. Το καλοκαίρι του 2019 εργάσθηκε για τρεις μήνες στην δημοσιογραφική ιστοσελίδα The Press Project, στο πλαίσιο της πρακτικής του άσκησης.

Γράψτε μία απάντηση