Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Δωρεάν μετακινήσεις ΑμεΑ με το Λευκό Ταξί για τις εκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δωρεάν μετακινήσεις ΑμεΑ με το Λευκό Ταξί για τα μέλη του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών, για τη διεκπεραίωση των εκλογικών τους υποχρεώσεων.

Δωρεάν μετακινήσεις ΑμεΑ με το Λευκό Ταξί

Δωρεάν θα μπορούν να μετακινηθούν αύριο(Σ.Σ. σήμερα) Κυριακή τα μέλη του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών με το Λευκό Ταξί, για τη διεκπεραίωση των εκλογικών τους υποχρεώσεων.

Το Λευκό Ταξί θα είναι διαθέσιμο κατόπιν ραντεβού, καθ΄ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας για τη μεταφορά σε εκλογικά τμήματα όσων επιθυμούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Οι μετακινήσεις του Λευκού Ταξί θα είναι μέσα στα όρια του Δήμου Λαρισαίων.

Πληροφορίες για ραντεβού στα τηλέφωνα: του γραφείου 2410-287.209, στα κινητά 6977-463.411 και 6980-986.587 (what’s up).

www.eleftheria.gr/

Δείτε επίσης:

Πώς ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές 2019

ΑμεΑ: Εξυπηρέτηση κατά προτεραιότητα – Εφαρμογή της νομοθεσίας με παρέμβαση του Συνηγόρου του Πολίτη

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Πρόεδρος του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Ι.Π.Ε.Μ. - Δ.Ο.Ε.). Διετέλεσε Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής Εκπαίδευσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, Διευθυντής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αιγάλεω, Διευθυντής της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας και Σύμβουλος Α΄ Ειδικής Αγωγής στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.).

Γράψτε μία απάντηση