Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εξετάσεις Α’ επιπέδου ΤΠΕ από 01 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2022: Ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξετάσεις Α’ επιπέδου ΤΠΕ από 01 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2022: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής – Ενημέρωση.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα προγράμματα πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ, που θα διεξαχθούν από 01 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2022 σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ), στις 13 γεωγραφικές περιφέρειες της χώρας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση

Στην παρούσα φάση, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής, να ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία και ώρα, καθώς και τα στοιχεία του Κέντρου Πιστοποίησης, στο οποίο θα πρέπει να προσέλθουν για τις εξετάσεις, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος (MIS) της Πράξης (https://e-pimorfosi.cti.gr/mis, επιλογή «Αίτηση Πιστοποίησης -> Στοιχεία εξέτασης Α – 1η περίοδος») με χρήση των προσωπικών τους κωδικών πρόσβασης.

Υπενθυμίζεται ότι, η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα πιστοποίησης έγινε με αυτοματοποιημένο τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη τις επιλογές της αίτησής τους (Νομό και Πόλη, ημέρα της εβδομάδας, πιθανή εξαίρεση συγκεκριμένης ημερομηνίας).

Μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος είναι επίσης διαθέσιμο το Έντυπο Συμμετοχής στις εξετάσεις που θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να φέρουν υποχρεωτικά μαζί τους κατά την προσέλευση στο Κέντρο Πιστοποίησης (επιλογή «Αίτηση Πιστοποίησης -> Στοιχεία εξέτασης Α – 1η περίοδος»).

Γενικές Οδηγίες για τους εξεταζόμενους, καθώς και σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής πιστοποίησης που θα χρησιμοποιήσουν στο πλαίσιο των ψηφιακών εξετάσεων, διατίθενται ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τα αντικείμενα της εξέτασης, καθώς και δείγματα δοκιμασιών – ερωτημάτων πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ περιλαμβάνονται ΕΔΩ.

Τυχόν ερωτήματα σχετικά με την παρούσα περίοδο πιστοποίησης Α’ επιπέδου ΤΠΕ, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί να απευθύνουν ηλεκτρονικά στην Υπηρεσία Help Desk της Πράξης  για την ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού – Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ 2014-2020, μέσω της αντίστοιχης Πύλης Ενημέρωσης (https://e-pimorfosi.cti.gr) και συγκεκριμένα ΕΔΩ.

Δείτε επίσης

Πίνακες Ειδικής Αγωγής: Ξεκίνησε η εισαγωγή προσόντων στο ΟΠΣΥΔ από τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης 

Αιτήσεις Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 2022: Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2019-Σύνολο 80.160 από 42.095 

ΣΑΤΕΑ-διορισμοί ΕΑΕ: Το Υπουργείο να καλύψει πλήρως όλα τα κενά 

Κεραμέως-διορισμοί 2022: Τι απάντησε στο αν θα γίνουν και στην Ειδική Αγωγή

Αιτήσεις Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 2022: Μεγάλη αύξηση σε σχέση με το 2019-Σύνολο 80.160 από 42.095 

Μόνιμοι διορισμοί-ΠΕΑΝ: Σύσταση 1100 οργανικών θέσεων και 2000 διορισμοί στη γενική εκπαίδευση-Αναφορά στη Βουλή

Οργανικά κενά σχολείων-ΚΕΔΑΣΥ εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς 

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply