Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς: Ευχαριστήριο για τον αγώνα Παλαίμαχοι Λεβαδειακού – Μικτή Ομάδα ΠΣΑΠ(Εικόνες)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς: Ευχαριστήριο και Δελτίο Τύπου για τον αγώνα Παλαίμαχοι Λεβαδειακού – Μικτή Ομάδα ΠΣΑΠ, τη Δευτέρα 08 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ο αγώνας έγινε για την υποστήριξη και ενίσχυση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς.

Δελτίο Τύπου ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

 Τη Δευτέρα το απόγευμα 8 Απριλίου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, με πρωτοβουλία του «Σωματείου Βετεράνων και Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού», πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ – ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΠΣΑΠ.

Ο αγώνας έγινε για την υποστήριξη και ενίσχυση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς.

Με την ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΑ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών  (ΠΣΑΠ) αγωνίστηκαν οι γνωστοί, επίλεκτοι, διεθνείς, ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν γνωρίσει μεγάλες στιγμές δόξας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό:

 • Βασίλης Παπαδόπουλος
 • Νίκος Βαμβακούλας
 • Κώστας Φραντζέσκος
 • Γιώργος Κορακάκης
 • Δημήτρης Σαραβάκος
 • Γιώργος Αθανασιάδης
 • Ντανιέλ Μπατίστα
 • Γιάννης Σκοπελίτης
 • Γιάννης Χλωρός
 • Ιβάν Ρούσεφ
 • Νίκος Γκουλής
  Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος
 • Ισίδωρος Σιδέρης
 • Νίκος Μήτσης
 • Γιάννης Λαζανάς

Γιώργος Κόλτσης

Προπονητής της ομάδας ο Λιβαδείτης, ΜπάμπηςΖελενίτσας.

«Εκπρόσωπος» της ομάδας ήταν οαντιπρόεδρος του δ.σ. του Π.Σ.Α.Π. ο κος Γιώργος Γεωργίου.

Η ανταπόκριση των Παλαίμαχων στο κάλεσμα του Λεβαδειακού ξεπέρασε κάθε προσδοκία 40 πρώην ποδοσφαιριστές έδωσαν με όλη τους την καρδιά το παρόν στο γήπεδο!!!

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς και ειδικότερα για την πλήρη ανακαίνιση του εργαστηρίου χειροτεχνίας του σχολείου.

Παρά τον ασταθή καιρό πολλοί συμπολίτες και συμπολίτισσές μας βρέθηκαν στο στάδιο για να συμβάλλουν στην επίτευξη του σκοπού του αγώνα και φυσικά για να χειροκροτήσουν τους Παλαίμαχους και των δύο ομάδων.

Με την ευκαιρία αυτού του φιλικού αγώνα το «Σωματείο Βετεράνων και Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού», τίμησε ανθρώπους που διαχρονικά πρόσφεραν στον Λεβαδειακό.
Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους:

Γιάννη Κομπότη

 • Μιχάλη Σκλαπάνη
 • Γιώργο Βασιληά
 • Αριστείδη Ρούσσαρη
 • Σπύρο Βούτσα
  Βασίλη Τόλια
  Ασημάκη Μακρή

Ειδική, τιμητική, πλακέτα απονεμήθηκε στον «καλύτερο φίλαθλο» του Λεβαδειακού, τον Γιώργο Μάγκα.

Οι Μαθητές οι Μαθήτριες και οι Εκπαιδευτικοί του  Εργαστήριου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Λιβαδειάς, ευχαρίστησαν τους Παλαίμαχους και των δύο ομάδων απονέμοντάς τους Ευχαριστήρια και αναμνηστικά.

Στην ομάδα των Παλαίμαχων του Λεβαδειακού απονεμήθηκε και Ευχαριστήριο από τον Δ/ντη του σχολείου Γιάννη Ηλία, την οποία παρέλαβε ο Γιάννης Μαρτιναίος.

Μετά τον αγώνα οι Παλαίμαχοι του Λεβαδειακού παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα του ΠΣΑΠ. Η βραδιά έκλεισε με τη συνοδεία του κλαρίνου του «καλύτερου φίλαθλου» του Λεβαδειακού, του Γιώργου Μάγκα.

Ο αγώνας διεξήχθη με τη συνεργασία και υποστήριξη της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Συν-διοργανωτές ήταν: η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ο Δήμος Λεβαδέων
και χορηγός: το ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΑΔΟΣ
Για την… Ιστορία το τελικό σκορ ήταν 4-8 (!)

 

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

 

Όλους τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα για το σχολείο μας.

Το «Σωματείο Βετεράνων και Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού», που είχε την πρωτοβουλία και την προετοιμασία και την διενέργεια του αγώνα.

Τους Διαιτητές: Γιάννη Αποστόλου, Κώστα Λιάκο και τον δικό μας Θωμά Θανάσουλα, (είναι καθηγητής Πληροφορικής στο σχολείο).

Όλα τα ΜΜΕ που υποστήριξαν και πρόβαλαν την προσπάθεια.

Τον κο Ηλία από το STUDIOILIAS που μας διέθεσε όλες τις φωτογραφίες.

Και φυσικά όλους τους φίλους και τις φίλες που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν στο γήπεδο.

 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Οι Μαθητές, οι Μαθήτριες, οι Εκπαιδευτικού και ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Λιβαδειάς

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση