Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εφετείο-αξιολόγηση: Δεν δέχθηκε το αίτημα αναβολής της συνεδρίασης το Δικαστήριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εφετείο-αξιολόγηση: Δεν δέχθηκε το αίτημα αναβολής της συνεδρίασης το Δικαστήριο, το οποίο υπέβαλλαν οι Ομοσπονδίες ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Το Δικαστήριο δεν δέχθηκε το αίτημα αναβολής της συνεδρίασης, το οποίο υπέβαλλαν όλες οι Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών (ΔΟΕ-ΟΛΜΕ-ΠΟΣΕΕΠΕΑ) προκειμένου η έφεση του ΥΠΑΙΘ να δικαστεί σε αίθουσα δικαστηρίου κι όχι σε γραφείο, να τηρηθούν οι διατυπώσεις δημοσιότητας καθώς και να εκδικασθεί από φυσικό δικαστή.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου σύντμησε την προθεσμία για προσθήκη και αντίκρουση από τρεις εργάσιμες σε 1.5 ώρα, σύμφωνα με ενημέρωση της Προέδρου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ Γ. Μπουλμέτη.

Με κυρίαρχα αιτήματα

την κατάργηση του νομοθετικού πλαισίου της αξιολόγησης σχολικής μονάδας και εκπαιδευτικών και του νόμου 4808/2021 για τα εργασιακά και το δικαίωμα στην απεργία απεργούν σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και τα μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 12:00 σήμερα, η συμμετοχή στην 24 ωρη απεργία, σύμφωνα με τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών έχει μεγάλη συμμετοχή πάνω από το 70%.

Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

γίνονται σε ολόκληρη τη χώρα και ιδιαίτερα στο Εφετείo Αθηνών -οδό Λουκάρεως- όπου συζητείται η ΄Εφεση του ΥΠΑΙΘ.

Σημειωτέον ότι

παρά το γεγονός ότι για τις Εφέσεις των ομοσπονδιών ΔΟΕ ΟΛΜΕ, οι οποίες κατατέθηκαν στις 4.10.21 ορίστηκε δικάσιμος στις 25 Ιανουαρίου 2022, για την έφεση του ΥΠΑΙΘ, που κατατέθηκε στις 7.10.21, ορίστηκε δικάσιμος σήμερα  Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Δείτε σχετικά

Επιστολή ΔΟΕ προς γονείς για ένα σχολείο ενιαίο, δημόσιο και δωρεάν
ΑΔΕΔΥ: Κανονικά η 24ωρη απεργία τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021-Τα ΜΜΕ να αναπαράγουν σωστά την είδηση
ΣΕΕΠΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας: Κανονικά πραγματοποιείται η 24ωρη απεργία των εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ τη Δευτέρα 11.10.2021
ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας-Απεργία 11.10.2021
Αξιολόγηση-έφεση απόφασης Πρωτοδικείου για απεργία αποχή: Εκδικάζεται τη Δευτέρα 11.10.021
Παράνομη και καταχρηστική η απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ κρίθηκε από το Δικαστήριο

Πριν φύγετε

Συζήτηση στη Βουλή-Δευτέρα 11.10.2021: Κενά Παράλληλης Στήριξης-Γεγονότα στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης
Εξετάσεις Β1 επιπέδου ΤΠΕ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων πιστοποίησης
 Εγγραφο: ΚΕΔΑΣΥ-προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού αξίας 520.234,56 €
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση