Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εφυγε από τη ζωή η Σοφία Ρηγοπούλου, μέλος Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού-Ανακοίνωση ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εφυγε από τη ζωή η Σοφία Ρηγοπούλου, μέλος Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού – Ανακοίνωση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής.

Εφυγε από τη ζωή η Σοφία Ρηγοπούλου

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της Σοφίας Ρηγοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής.

Η Σοφία Ρηγοπούλου εργάστηκε ως Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) σε δομές Ειδικής Αγωγής της Α΄ και της Δ΄ Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αθήνας και ήταν από τις πρώτες μόνιμες συναδέλφους στην Ειδική Αγωγή.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής.

Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΣΕΕΠΕΑ) Αττικής

ΕΦΥΓΕ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΦΙΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά λύπης μας μάθαμε σήμερα ότι έφυγε από κοντά μας μία άξια συνάδελφος, η Σοφία Ρηγοπούλου. Η Σοφία ήταν από τις πρώτες μόνιμες συναδέλφους στην Ειδική Αγωγή. Εργάστηκε σαν Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό σε δομές Ειδικής Αγωγής της Α΄ και της Δ΄ Αθήνας. Η αγάπη για την δουλειά της και τα παιδιά ήταν παράδειγμα για όλους όσους την γνωρίσαμε. Ως σύλλογος του ΕΕΠ-ΕΒΠ της Αττικής εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και τους συναδέλφους της.

Δείτε επίσης

Ενημέρωση για Οριστικούς Πίνακες Προκηρύξεων ΑΣΕΠ 1ΕΑ-2ΕΑ-3ΕΑ/2022 και έκδοση Προκηρύξεων Γενικής 2023 

Αίτηση θεραπείας κατά οριστικών πινάκων ΑΣΕΠ: Η διαδικασία και οι προθεσμίες της προσφυγής 

Αναστολή προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά την προεκλογική περίοδο | Τι ισχύει 

Τι απάντησε η Υφυπουργός Παιδείας για διορισμούς και άρση ποινών αναπληρωτών στη Βουλή 

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση