Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εφυγε από κορονοϊό καθηγητής ΕΠΑΛ στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας σε ηλικία 63 ετών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εφυγε από κορονοϊό εκπαιδευτικός καθηγητής σε ΕΠΑΛ στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας σε ηλικία 63 ετών-Προσβλήθηκε από τον κορονοϊό πριν από 15 ημέρες περίπου. 

Εφυγε από κορονοϊό εκπαιδευτικός

Εφυγε από τη ζωή εξαιτίας του κορονοϊού ο εκπαιδευτικός, καθηγητής στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας στη Μαγνησία Στέφανος Μπαντώλας σε ηλικία 63 ετών.

Ο Στέφανος Μπαντώλας,

σύμφωνα με δημοσίευμα  της ιστοσελίδας taxydromos.gr, προσβλήθηκε από κορονοϊό πριν από 15 ημέρες περίπου.

Αρχικώς

είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Λίγες ημέρες αργότερα κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Χθες το βράδυ,

η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και ο ίδιος δεν άντεξε. Εφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος, οικογένεια, φίλους, συναδέλφους κι όλους όσοι τον γνώριζαν.

Ο Στέφανος Μπαντώλας ήταν εν ενεργεία καθηγητής στο 2ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας και μάλιστα η “ψυχή” του Ναυτικού Τομέα που λειτουργεί στο σχολείο επί 13 χρόνια.

Ηταν μάλιστα

από τους πρωτεργάτες για τη λειτουργία του Ναυτικού Τομέα, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια αναπτύχθηκε, φιλοξενώντας μαθητές που θέλουν να ακολουθήσουν τις ναυτικές σπουδές από κάθε γωνιά της Μαγνησίας και όχι μόνο.

Δίδασκε στην ειδικότητα

“Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού” και χάρη και στις δικές του ενέργειες, ο τομέας έχει αποκτήσει ένα πλήρως σύγχρονο εργαστήριο προκειμένου οι μαθητές να παρακολουθούν τα εργαστηριακά τους μαθήματα.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Δείτε επίσης

Συμπεριληπτική Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση στο Σύγχρονο Ελληνικό Σχολείο-Διαδικτυακή Εκδήλωση της ΠΔΕ Ατικής
Επιμόρφωση ψυχολόγων και ειδικοτήτων ΕΠΑΛ: Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης συμμετοχής
Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμόρφωση εκπαιδευτικών-ΕΕΠ γενικής και ειδικής αγωγής
Πλατφόρμα iepX-Ειδική Αγωγή: Δευτέρα 13.12.2021 ξεκινούν οι εγγραφές για παρακολούθηση μαθημάτων
Οδηγός Erasmus+ 2022: Εμπεριστατωμένος κατάλογος με τις ευκαιρίες που προσφέρει το πρόγραμμα

Πριν φύγετε

ΕΝΕΕΓΥΛ-Εξεταζόμενα μαθήματα B’ τάξης Λυκείων στο πλαίσιο της Τράπεζας Θεμάτων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση