Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ευχαριστίες στους αιμοδότες και το νοσηλευτικό προσωπικό από τον Σύλλογο “Α. Δελμούζος”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ευχαριστίες στους αιμοδότες και το νοσηλευτικό προσωπικό από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας “Αλέξανδρος Δελμούζος”.

Ευχαριστίες στους αιμοδότες

Ο Σύλλογος Π.Ε. “Αλέξανδρος Δελμούζος” με Ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες συναδέλφους και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” για την αιμοδοσία στις 8.4.2020.

Ο Σύλλογος, όπως αναφέρει,  διοργάνωσε την αιμοδοσία μέσα σε δύσκολες συνθήκες,  σε συνεργασία με την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με αυξημένα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, με προκαθορισμένα ραντεβού και αυστηρή τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Δείτε την Ανακοίνωση του Συλλόγου

Παλλήνη: 14-4–2020

Αριθμ.Πρωτ.:  38

Προς : Τα μέλη του Συλλόγου

Ευχαριστούμε όλους τους αιμοδότες συναδέλφους του Συλλόγου μας  και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, λόγω του κορωνοϊού, ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι η δραματική έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την ζωή χιλιάδων συμπολιτών μας.

Ο Σύλλογος Π.Ε. « Αλέξανδρος Δελμούζος» διοργάνωσε, στις 8-4-2020,  μέσα σε δύσκολες συνθήκες,  σε συνεργασία με την Δ/νση Π.Ε. Ανατολικής Αττικής  εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με αυξημένα μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, με προκαθορισμένα ραντεβού και αυστηρή τήρηση του σχετικού πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Οι συνάδελφοι μας, έχοντας πλήρη επίγνωση της έλλειψης φιαλών αίματος που αντιμετωπίζει η χώρα, έδωσαν ένα δυναμικό και ταυτόχρονα συγκινητικό παρών. Η εθελοντική προσφορά τους  χάρισε συνολικά 31 φιάλες αίματος.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε  όλους τους εθελοντές αιμοδότες συναδέλφους του Συλλόγου μας  για την έμπρακτη αλληλεγγύη που επέδειξαν προς τον συνάνθρωπο αυτές τις δύσκολες στιγμές καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για την άψογη συνεργασία του και το  σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Ο Πρόεδρος                                               Ο  Γεν. Γραμματέας

Σάββας    Σεχίδης                                     Κων/νος  Βερέτσος

Δείτε ακόμη

Σύλλογος Δελμούζος: Ερωτήματα για την έκθεση προσωπικών δεδομένων εκπαιδευτικών
Εκκληση για αιμοδοσία από ΠΟΣΕΕΠΕΑ και ΙΜΕΓΕΕ
Εγκύκλιος Αποσπάσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 2020
Εγκύκλιος Αποσπάσεων εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ σε Φορείς και υπηρεσίες Υπουργείου Παιδείας
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση