Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ευχαριστήρια επιστολή ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας προς εκπαιδευτικούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ευχαριστήρια επιστολή ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας: Προς τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας, για το πολύ σημαντικό έργο που παρήγαγαν  για την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ευχαριστήρια επιστολή ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας

Το Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕΚΕΣ) Στερεάς Ελλάδας και ο Οργανωτικός Συντονιστής Δρ. Χρίστος Μαρκαντώνης, απέστειλαν συγχαρητήρια και ευχαριστήρια επιστολή προς τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Στερεάς Ελλάδας, για το πολύ σημαντικό έργο που παρήγαγαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την υποστήριξη όλων των μαθητών και μαθητριών.

Δείτε την επιστολή

Ευχαριστήρια Επιστολή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας προς την εκπαιδευτική κοινότητα της Στερεάς Ελλάδας

Αγαπητές συναδέλφισσες, αγαπητοί συνάδελφοι,

Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μέσα στις πρωτόγνωρες και πολύ δύσκολες συνθήκες, τις οποίες βιώνουμε, όλοι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κατέβαλαν και καταβάλουν μια ιδιαίτερα εργώδη προσπάθεια για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι Διευθυντές/τριες και Προϊστάμενοι/νες των σχολικών μονάδων αξίζετε ιδιαίτερων συγχαρητηρίων για το αμέριστο ενδιαφέρον και την καθολική ανταπόκριση που επιδείξατε σε αυτές τις καινοφανείς προκλήσεις, καθώς και για τις ατέλειωτες ώρες εργασίας που προσφέρατε για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την υποστήριξη των μαθητών/τριών σας, παρ’ όλα τα τεχνικά προβλήματα και τις ελλείψεις που παρατηρήθηκαν.

Σε αναγνώριση αυτού του ιδιαίτερα σημαντικού έργου που έχει συντελεστεί και εξακολουθεί να συντελείται και της υψηλού επιπέδου συνεργασίας και αλληλεπίδρασης που υπήρξε μεταξύ εκπαιδευτικών και Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Στερεάς Ελλάδας, θεωρούμε αναγκαίο να σας ευχαριστήσουμε θερμά καθεμία και καθέναν ξεχωριστά και να σας συγχαρούμε από καρδιάς.

Όλοι οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου παραμένουμε στο πλευρό όλων σας και συνεχίζουμε να συμβάλλουμε ουσιαστικά και εποικοδομητικά στην παιδαγωγική και επιστημονική υποστήριξή σας, στο έργο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σε πνεύμα αλληλοσεβασμού, αλληλεγγύης και γόνιμης συνεργασίας προς όφελος όλων των μαθητών και των μαθητριών μας.

Για τις άγιες ημέρες του Πάσχα ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας

Χρόνια Πολλά με Υγεία, Δύναμη και Ψυχική Ανθεκτικότητα. Καλή Ανάσταση!

Με εκτίμηση,

Για το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας

Δρ Χρίστος Β. Μαρκαντώνης

Οργανωτικός Συντονιστής

Δείτε επίσης

Οδηγίες σύγχρονης και ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης: Πλήρες υλικό από ΠΕΚΕΣ Στερεάς
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση