Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγγραφές στην ΠΕΝΑΦΑ-Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής | Ανακοίνωση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγγραφές στην ΠΕΝΑΦΑ-Πανελλήνια Ενωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής – Βασικός σκοπός του Συλλόγου, είναι η εκπροσώπηση όλων των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φ.Α. που βρίσκονται στους πίνακες της Γενικής και της ΕΑΕ.

Εγγραφές στην ΠΕΝΑΦΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Έτος ίδρυσης 2023, Λ. Συγγρού 196, Καλλιθέα Αττικής Τ.Κ. 17671Αρ. Αναγνώρισης: 24/2023, Ειρηνοδικείο Καλλιθέας Αριθμό Μητρώου Εγγραφής ΓΕ.ΜΗ.Σ.Ο.Ε. 1-00600 την 16/10/2023

Ημερομηνία: 28/ 03/2024

Αρ. Πρωτοκόλλου: 28 —28/ 03/2024

Θέμα: Επιστολή προς εκπαιδευτικούς ΠΕ11

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε πως η προσπάθειά μας, η οποία ξεκίνησε το καλοκαίρι για την δημιουργία της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής (Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.) ολοκληρώθηκε, πραγματοποιώντας ένα όνειρο πολλών γενεών συναδέλφων. Ήδη έχουμε Θεωρημένο Καταστατικό από το Ειρηνοδικείο, Έδρα Σωματείου και γραφεία, ΑΦΜ και φυσικά κωδικούς γιατοtaxisnet, αριθμό ΓΕΜΗΣΟΕ, την ιστοσελίδα μας και παρουσία στα social media, facebook, instagram και Χ. Επίσης, έχουμε εκλεγμένο Δ. Σ. από τον περασμένο Νοέμβριο και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του τραπεζικού λογαριασμού του Συλλόγου με IBAN: GR3501401370137002002022500. Δικαιούχος: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝΦΥΣΙΚΗΣΑΓΩΓΗΣ (Π.ΕΝ.Α.Φ.Α.)

Βασικός σκοπός του Συλλόγου μας, είναι η εκπροσώπηση όλων των Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Φ.Α. που βρίσκονται στους πίνακες της Γενικής και της ΕΑΕ, ανεξαρτήτως αν έχουν προϋπηρεσία ή όχι, αναδεικνύοντας τις δίκαιες διεκδικήσεις του Κλάδου μας.

Έχουμε στη διάθεσή μας στοιχεία με τα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε επιπλέον θέσεις εργασίας, χωρίς να μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς.

Με το παρόν email, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσπάθεια που γίνεται, να σας καλέσουμε να ενταχτείτε στην ομάδα μας ως μέλη και να δώσετε αριθμητική δύναμη στην Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής.

Με την εγγραφή σας, μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα σε επόμενες εκλογές για την ανάδειξη Δ.Σ., όπως βέβαια αποκτάτε δικαίωμα να ψηφίσετε τους συναδέλφους που θέλετε να μας εκπροσωπούν στις επίσημες συναντήσεις στο ΥΠΑΙΘΑ ή σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές και να συμμετέχετε σε Γενικές Συνελεύσεις.

Διευκρινίζουμε ότι οι μόνιμοι συνάδελφοι είναι ευπρόσδεκτοι και δεν αποκλείονται από την εγγραφή στον Σύλλογο, μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν έχουν δικαίωμα εκλογής-συμμετοχής στο Δ.Σ.

Ζητάμε τη στήριξη όλων των συναδέλφων ΠΕ11 σε αυτή την προσπάθεια!

Για την εγγραφή σας: Καταθέστε 10€ στον αριθμό λογαριασμού στην ALPHA BANK με ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ: Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. & ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Στέλνετε στο email: anaplirotes.pe11@gmail.com Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο & Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας σας.

Επισυνάψτε την απόδειξη πληρωμής.

Στην ιστοσελίδα μας www.penafa.gr θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τις δράσεις της Π.ΕΝ.Α.Φ.Α. και φόρμα για την εγγραφή σας.

Με εκτίμηση,

Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Φυσικής Αγωγής

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης-εκπαίδευση: Αλλαγές που έρχονται-Ανοικτό σχολείο-καταπολέμηση σχολ. εκφοβισμού-ψηφιακά εργαλεία 

Πως υπολογίζονται τα κενά και πλεονάσματα εκπ/κών-Τι ισχύει για τον αριθμό μαθητών ανά Τμήμα 

Διευκρινίσεις για μετάφραση πρωτοτύπων εγγράφων από μεταφραστή δικηγόρο της Ελλάδας

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση