Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγγραφή ΣΕΔΙΕΚ ως μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγγραφή ΣΕΔΙΕΚ ως μέλος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ)-Από σήμερα το Σωματείο του ΣΕΔΙΕΚ και τα φυσικά του μέλη τυγχάνουν της συνδικαλιστικής αρωγής, στήριξης και προστασίας της Ομοσπονδίας.

Εγγραφή ΣΕΔΙΕΚ ως μέλος στην ΠΟΣΥΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΥΠ, αφού έλαβε γνώση την με αρ. πρωτ. 09/13-05-2024 αίτηση του Δ.Σ. του Σωματείου ¨Σωματείο Εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Λοιπών Φορέων δια βίου Μάθησης του Δημοσίου (Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. & Λ.Φ.Δ.Β.Μ.Δ.)¨ για την εγγραφή του, ως μέλος, στην δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), κατόπιν της σχετικής ομόφωνης απόφασης της Γενικής τους Συνέλευσης, έκανε αποδεκτό το αίτημα του, σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση της ΠΟΣΥΠ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Π.Ο.Σ.Υ.Π.

Ανδρέα Παπανδρέου 37, 151 80 ΜΑΡΟΥΣΙ, Τηλ.- FAX: 210 – 344 3776, e-mail: posyp@minedu.gov.gr

Μαρούσι 17-05-2024

Αρ. Πρωτ.: 35

Δελτίο Τύπου για την εγγραφή του Σωματείου ΣΕΔΙΕΚ στην ΠΟΣΥΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΥΠ, αφού έλαβε γνώση την με αρ. πρωτ. 09/13-05-2024 αίτηση του ΔΣ του Σωματείου ¨Σωματείο Εκπαιδευτών Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Λοιπών Φορέων δια βίου Μάθησης του Δημοσίου (Σ.Ε.Δ.Ι.Ε.Κ. & Λ.Φ.Δ.Β.Μ.Δ.)¨ για την εγγραφή του, ως μέλος, στην δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), κατόπιν της σχετικής ομόφωνης απόφασης της Γενικής τους Συνέλευσης, έκανε αποδεκτό το αίτημά του, σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της Ομοσπονδίας μας.

Από σήμερα το Σωματείο του ΣΕΔΙΕΚ και τα φυσικά του μέλη τυγχάνουν της συνδικαλιστικής αρωγής, στήριξης και προστασίας της Ομοσπονδίας μας καθώς και των δικαιωμάτων και των δυνατοτήτων που απορρέουν από την ιδιότητα του μέλους μας.

Η ΠΟΣΥΠ έχοντας πλέον την ευθύνη της συνδικαλιστικής κάλυψης του συνόλου σχεδόν των εργαζομένων στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις και με σειρά προτάσεων και παρεμβάσεων στην ανάπτυξη των δομών της, στην αναβάθμιση των υπαλλήλων της και στην εμπέδωση της διαφάνειας και της κανονικότητας στις λειτουργίες της.

Μαζί με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία μας, θα προχωρήσουμε με αίσθημα θεσμικής ευθύνης, με γνώση και με εμπειρία στις νέες προκλήσεις, στις νέες διεκδικήσεις και στις νέες κατακτήσεις μας και στον χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ     ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΟΥ

Δείτε επίσης

Αποζημίωση Καταχωριστών ΕΣΠΑ για τους εργαζόμενους στις Δ/νσεις Εκπ/σης ζητά η ΕΝΕΡΥΠ από το Υπ. Παιδείας 

Πρόσκληση απόσπασης στο ψηφιακό φροντιστήριο 88 εκπαιδευτικών: Αιτήσεις από 27.05 έως 10.06.2024 

Τεχνητή Νοημοσύνη στην Τάξη-Η Τάξη της Τεχνητής Νοημοσύνης: Οι δύο δράσεις μέσα από το κανάλι YouTube του ΙΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση