Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγγραφο: Κατανομή μαθητών ΓΕΛ-οριστικοποίηση τμημάτων-έγκριση ολιγομελών τμημάτων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγγραφο: Κατανομή μαθητών ΓΕΛ-οριστικοποίηση τμημάτων-έγκριση ολιγομελών τμημάτων μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές – Παροχή οδηγιών από ΥΠΑΙΘ.

Κατανομή μαθητών ΓΕΛ

Το ΥΠΑΙΘ με έγγραφό του, Φ1/82712/Δ2/5-7-2022, δια του Γ.Γ. ΥΠΑΙΘ κου Α. Κόπτση, παρέχει οδηγίες στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της χώρας, για τις κατανομές μαθητών/τριών σε Γενικά Λύκεια, την οριστικοποίηση τμημάτων και την έγκριση ολιγομελών τμημάτων μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2022-23

Για την  κατανομή των μαθητών/τριών της Α΄ Λυκείου σε Γενικά Λύκεια για το σχολικό έτος 2022-2023

Ενημερώνει πως θα γίνει, όπως και τα προηγούμενα τέσσερα έτη, από τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/school

από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022, και ώρα 8.00 έως και την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 και ώρα 23.59.

Για την οριστικοποίηση Τμημάτων και την έγκριση Ολιγομελών Τμημάτων

Α. Ενημερώνει τους/τις Διευθυντές/ντριες Γενικών Λυκείων πως οι Διευθυντές/ντριες έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν στην εφαρμογή e-εγγραφές μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/school με τη χρήση των κωδικών του Π.Σ.Δ. (Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου) της σχολικής τους μονάδας, οι οποίοι ταυτίζονται με αυτούς που χρησιμοποιούνται για την πρόσβαση στην υπηρεσία του Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου του Π.Σ.Δ. – Επίσημος Λογαριασμός Σχολικής Μονάδας.

Β. Και τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πως από την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 13.00 έως την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 23.59, οι Δ.Δ.Ε., σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, μπορούν να προχωρήσουν στην οριστικοποίηση των τμημάτων που θα λειτουργήσουν το σχολικό έτος 2022-23, επιλέγοντας την καρτέλα «Οριστικοποίηση τμημάτων», ώστε να εμφανιστούν όλες οι σχολικές μονάδες ΓΕ.Λ. της περιοχής αρμοδιότητάς τους.

Επίσης, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα μπορούν να καταχωρίσουν τις εισηγήσεις τους προς τις Π.Δ.Ε. για την έγκριση ολιγομελών τμημάτων.

Κατανομή μαθητών ΓΕΛ

Δείτε ολόκληρο το έγγραφο εδώ

 Δείτε επίσης

Διατάξεις: Παράταση άσκησης καθηκόντων Διευθυντών-Υποδ/ντών σχολείων και θητείας Περιφερειακών Διευθυντών

Νομοσχέδιο για ΑΕΙ: Κατατέθηκε για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή με 464 άρθρα 

Δείτε ακόμη

Τελικοί Πίνακες Διευθυντών Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας 

Κεραμέως-επιλογές στελεχών: Τι είπε για τις κρίσεις των 14.000 Διευθυντών Σχολικών Μονάδων 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση