Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγκύκλιος για τις μετακινήσεις Erasmus+ στις εκλογές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος Erasmus+ κατά την περίοδο διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών (26 Μαΐου-2 Ιουνίου 2019

Κανονικά πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο εγκεκριμένων δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ ενόψει της προγραμματισμένης διεξαγωγής των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών για τις 26 Μαΐου-2 Ιουνίου 2019.

Τα παραπάνω αναφέρει Εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα  του Υπουργείου Παιδείας Ηλία Γεωργαντά.

Με την ίδια Εγκύκλιο επισημαίνεται πως οι εν λόγω μετακινήσεις  εντάσσονται  στο  πλαίσιο  ανειλημμένων  διακρατικών  υποχρεώσεων  της χώρας  και  αφορούν  σε  υπηρεσιακές  άδειες και ως  εκ  τούτου δεν  εμπίπτουν  στους περιορισμούς των ειδικότερων διατάξεων της ισχύουσας εκλογικής νομοθεσίας του Π.Δ. 26/2012 (ΑΔΑ: Β44ΑΝ-ΠΥΣ), περί αναστολής κανονικών αδειών.

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση