Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εγχειρίδιο για αίτηση μετάθεσης μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εγχειρίδιο για αίτηση μετάθεσης μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ 2021-22-Μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε η έκδοση της αριθ. πρωτ. 18769/18-2-2022 (ΑΔΑ: 6ΝΠ146ΜΤΛΗ-ΘΑ7) εγκυκλίου για υποβολή των αιτήσεων μετάθεσης των μόνιμων μελών ΕΕΠΕΒΠ σχολικού έτους 2021-2022.

Δείτε την Εγκύκλιο Μεταθέσεων ΕΕΠ-ΕΒΠ για το 2021-22

Αιτήσεις μετάθεσης

Υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τα μέλη ΕΕΠΕΒΠ μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr) και η προθεσμία υποβολής τους ορίζεται από τη Δευτέρα 21 έως και την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022.

Εγχειρίδιο για την Αίτηση Μετάθεσης

Ακολούθως παραθέτουμε το Εγχειρίδιο Χρήσης το οποίο περιγράφει τη διαδικασία υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων.

Το Online Σύστημα δίνει τη δυνατότητα στους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και στο μόνιμο Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία του ηλεκτρονικού Μητρώου τους, να βλέπουν τις Υπηρετήσεις και τα μόρια μετάθεσής τους, να αιτούνται αλλαγές στα στοιχεία Μητρώου και Υπηρετήσεων μέσω της Διεύθυνσης ή του ΚΕΔΔΥ που τηρεί τον προσωπικό τους φάκελο και να υποβάλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις μεταθέσεων.

Η είσοδος στο Online Σύστημα Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων γίνεται με το όνομα χρήστη (user name) και τον κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόσβασή τους στις υπηρεσίες του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ).

Δείτε σε μορφή pdf το Εγχειρίδιο Χρήσης για την Αίτηση Μετάθεσης ΕΕΠ-ΕΒΠ

Επισημάνσεις για την Εγκύκλιο Μεταθέσεων

Ο ΣΕΕΠΕΑ Στερεάς Ελλάδας δια του Γενικού Γραμματέα Γιάννη Κυργιόπουλου, παραθέτει προς διευκόλυνση των συναδέλφων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, τις ακόλουθες χρηστικές επισημάνσεις για την Εγκύκλιο Μεταθέσεων για το σχολικό έτος 2021-22.

Τα Οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 για τις Μεταθέσεις 2021-22

Δείτε: Οργανικά κενά ΕΕΠ-ΕΒΠ 2022 για τις Μεταθέσεις 2021-22: Ανά περιοχή, ανά ΚΕΔΑΣΥ και ΕΔΥ/ΚΕΔΑΣΥ 

Δείτε επίσης

Συνάντηση με Διευθυντή Ειδικής Αγωγής της ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Διορισμοί-Νέα Προκήρυξη ΕΑΕ-Τμήματα Ενταξης-Μεταθέσεις-ΚΕΔΑΣΥ 

Αδεια ανατροφής μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ: Το νομοθετικό πλαίσιο που ισχύει και για τους νεοδιόριστους 

Αδειες μόνιμων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες αναπληρωτών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ και ΕΒΠ: Αναλυτικός οδηγός Υπ. Παιδείας-Ποιες δικαιούνται-Νομοθετικό πλαίσιο 

Αδειες άνευ αποδοχών-νεοδιόριστοι: Δίδονται όπως και στους λοιπούς εκπαιδευτικούς-Όχι πάνω από 5 έτη

Νόμος 4887/2022-voucher εκπαιδευτικών και άλλες διατάξεις Υπουργείου Παιδείας σε ΦΕΚ 

Εγγραφο ΓΛΚ-γονικές άδειες εργαζομένων στο Δημόσιο: Παροχή οδηγιών για καταβολή προβλεπόμενης παροχής

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση