Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας: Παραδόθηκαν κάρτες μαθητών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας: Συμμετoχή στο “Πες το με μια κάρτα” – Παραδόθηκαν κάρτες μαθητών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
 Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Λάρισας
Παραδόθηκαν σήμερα οι κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, μαζί με του Ολοήμερου του Σχολείου μας και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Λάρισας, στην Κοινωνική Υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, για να παραδοθούν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και στους συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται από κορονοϊό και όχι μόνο, με τις ευχές μας για Δύναμη, Υγεία, γρήγορη ανάρρωση και Καλή νέα χρονιά!
Συμμετέχουμε και εμείς στο ” πες το με μια κάρτα”!
Καλές γιορτές σε όλους!!
Δείτε τις κάρτες των παιδιών και φωτογραφικό υλικό στο παρόν Αρχείο

_________________________

Υπενθυμίζουμε πως το “Πες το με μια κάρτα”
είναι  μια πρωτοβουλία εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται σε ΣΜΕΑΕ της Κεντρικής Μακεδονίας με εθελοντικό χαρακτήρα, που στόχο έχει την προσφορά αλληλεγγύης σε αυτούς που αγωνίζονται μαχόμενοι την πανδημία covid_19.
Αναλυτικά
Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται.

Στόχος μας να γεμίσουν χρώματα και ευχές τα νοσοκομεία της πόλης μας.

Ενεργοποιούμε τους μαθητές μας, ετοιμάζουμε όλοι μαζί ευχετήριες κάρτες ή ζωγραφιές,τις προωθούμε στις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται σε ΣΜΕΑΕ της Κεντρικής Μακεδονίας με εθελοντικό χαρακτήρα που στόχο έχει την προσφορά αλληλεγγύης σε αυτούς που αγωνίζονται μαχόμενοι την πανδημία covid_19.

Με αρχή λοιπόν τη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί που εργάζονται στις ΣΜΕΑΕ όλων των βαθμίδων μαζί με τους μαθητές θα δημιουργήσουμε ευχετήριες κάρτες στέλνοντας αγάπη και λόγια ελπίδας σε γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευόμενους κατόπιν συνεννόησης με τις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης.

Επειδή όμως προσδοκούμε να γίνουμε ένας συνδετικός κρίκος και με την υπόλοιπη Ελλάδα, απευθυνόμαστε σε συναδέλφους ΣΜΕΑΕ πράττοντας το ίδιο για τα νοσοκομεία της περιοχής που εργάζονται.

………………………………………Η συνέχεια ΕΔΩ

 Δείτε επίσης

ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης TV: Tα Special Souls αναπολούν και ανοίγουν τη σελίδα των… Retro Stories
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση