Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ειδικό Δημοτικό Τρίπολης: Εγκρίθηκε το νέο σχολικό κτήριο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ειδικό Δημοτικό Τρίπολης: Εγκρίθηκε το νέο σχολικό κτήριο του 4/θέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και Ειδικού Νηπιαγωγείου Τρίπολης στο Δήμο Τρίπολης.

 

Η Απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

Εγκριση Κτηριολογικού προγράμματος:

4/θέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και Ειδικού Νηπιαγωγείου Τρίπολης στο Δήμο
Τρίπολης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας,
για την ανέγερση νέου διδακτηρίου.
(Δυναμικότητας 25 μαθητών και 5 νηπίων)

Την έγκριση του κτηριολογικού προγράμματος του: 4/θέσιου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης και Ειδικού Νηπιαγωγείου Τρίπολης στο Δήμο Τρίπολης Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, για την ανέγερση νέου διδακτηρίου. (Δυναμικότητας 25 μαθητών και 5 νηπίων).

Η έγκριση χορηγείται υπό την προϋπόθεση τήρησης των διαδικασιών για την καταχώρηση της υπ’ αριθμ. 174288/3228/2018/18-3-2019 ΑΠΟΦΑΣΗΣ κύρωσης της υπ’ αριθμ. 19 Διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής στο Κτηματολογικό Γραφείο.

Τα προβλεπόμενα από το συνημμένο κτηριολογικό πρόγραμμα αφορούν στα ελάχιστα όρια.

Αλλαγές επιτρέπονται μόνο για τη βελτιστοποίηση των χώρων και μέχρι ποσοστού αύξησης της συνολικής μικτής επιφάνειας 10% αλλά το αναθεωρημένο κτηριολογικό πρόγραμμα υπόκειται σε έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συνημμένα: Κτηριολογικό πρόγραμμα

Video από την εξαγγελία της κατασκευής Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στην Τρίπολη από τον Υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης.

Δείτε επίσης

Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αθηνών: Εναρξη λειτουργίας Α ́Τάξης Γυμνασίου από το σχολικό έτος 2019-2020

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση