Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας: Συμμετέχει στη δράση “Πες το με μια κάρτα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας: Συμμετέχει στη δράση “Πες το με μια κάρτα”, με στόχο την προσφορά αλληλεγγύης σε όσους/ες αγωνίζονται κατά της πανδημίας Covid19 – προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας και ασθενείς.

Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας

Το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας συμμετέχει στη δράση “Πες το με μια κάρτα”, μια πρωτοβουλία, εθελοντικού χαρακτήρα, εκπαιδευτικών των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Θεσσαλονίκης.

Η δράση έχει σαν στόχο

την προσφορά αλληλεγγύης σε όσους/ες αγωνίζονται κατά της πανδημίας Covid19 – προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας και ασθενείς.

Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται.

Ενωνόμαστε

με το προσωπικό των ΣΜΕΑΕ της υπόλοιπης χώρας, γινόμαστε κι εμείς ένας κρίκος της πανελλήνιας αλυσίδας αγάπης των ΣΜΕΑΕ, συσπειρώνουμε τους/τις μαθητές/τριές μας και δημιουργούμε ευχετήριες κάρτες, τις οποίες προωθούμε – κατόπιν συνεννόησης – στην κοινωνική υπηρεσία του νοσοκομείου της πόλης μας.

Έτσι κανείς δεν θα είναι “μόνος” αυτές τις ημέρες.

Ελπίζουμε, με την κίνησή μας αυτή, να γεμίσει με χρώμα το νοσοκομείο της Χαλκίδας και με ελπίδα οι ψυχές εργαζομένων και ασθενών.

Καλή δύναμη σε όλους και όλες μας

Το προσωπικό και οι μαθητές/τριες του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας

________________

Δείτε σχετικά
Ενόψει των Χριστουγέννων η Eιδική Aγωγή συσπειρώνεται.

Στόχος μας να γεμίσουν χρώματα και ευχές τα νοσοκομεία της πόλης μας.

Ενεργοποιούμε τους μαθητές μας, ετοιμάζουμε όλοι μαζί ευχετήριες κάρτες ή ζωγραφιές,τις προωθούμε στις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία εκπαιδευτικού προσωπικού που εργάζεται σε ΣΜΕΑΕ της Κεντρικής Μακεδονίας με εθελοντικό χαρακτήρα που στόχο έχει την προσφορά αλληλεγγύης σε αυτούς που αγωνίζονται μαχόμενοι την πανδημία covid_19.

Με αρχή λοιπόν τη Θεσσαλονίκη, εκπαιδευτικοί που εργάζονται στις ΣΜΕΑΕ όλων των βαθμίδων μαζί με τους μαθητές θα δημιουργήσουμε ευχετήριες κάρτες στέλνοντας αγάπη και λόγια ελπίδας σε γιατρούς, νοσηλευτές και νοσηλευόμενους κατόπιν συνεννόησης με τις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων της πόλης.

………………………….Η συνέχεια ΕΔΩ

Δείτε επίσης

Ανακοινώσεις Πέτσα: Κλειστά τα σχολεία έως 7 Ιανουαρίου 2021
 Συζήτηση στη Βουλή για το ΕΝΕΕΓΥΛ Περιστερίου: Ζητάει βοήθεια απέναντι στον κορονοϊό
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση