Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εισήγηση για νέες οργανικές θέσεις ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας ζητά το Υπουργείο Παιδείας από τις Διευθύνσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εισήγηση για νέες οργανικές θέσεις ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ζητά το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας – Ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής της εισήγησης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ετέθη η 3η Φεβρουαρίου 2023.

Εισήγηση για νέες οργανικές

Εισήγηση σχετικά με τη σύσταση επιπλέον οργανικών θέσεων στις ειδικότητες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ11, ΠΕ79.0, ΠΕ86, ΠΕ91, ζητά από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με το υπ. αριθ. πρωτ. 8522 /Δ1/25-1-2023 έγγραφο, ο Γενικός Γραμματέας Α/θμιας και Β/θμιας και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Αλέξανδρος Κόπτσης.

Ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής της εισήγησης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Γενικός Γραμματέας έθεσε την 3η Φεβρουαρίου 2023.

Για την εισήγηση θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες σε κάθε Διεύθυνση όπως προκύπτουν από το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα, με παράλληλη υπόδειξη των σχολικών μονάδων προς κατανομή.

Ακολουθεί το περιεχόμενο του εγγράφου

ΘΕΜΑ: Ζητούνται εισηγήσεις σχετικά με τις ανάγκες οργανικών θέσεων

Παρακαλούμε για την εισήγησή σας σχετικά με τη σύσταση επιπλέον οργανικών θέσεων στις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες στη Διεύθυνσή σας όπως προκύπτουν από το ισχύον ωρολόγιο πρόγραμμα, με παράλληλη υπόδειξη των σχολικών μονάδων προς κατανομή συμπληρώνοντας σχετικά τη φόρμα excel που σας αποστέλλεται και είναι της ακόλουθης μορφής:

Κλάδος Αριθμός                         ήδη

συστημένων οργανικών

θέσεων

Εισήγηση                             για

σύσταση

επιπλέον

θέσεων

Σχολικές μονάδες προς κατανομή των επιπλέον θέσεων
ΠΕ05-γαλλικής      
ΠΕ06- αγγλικής      
ΠΕ07- γερμανικής      
ΠΕ08-καλλιτεχνικών      
ΠΕ11- φυσικής αγωγής      
ΠΕ79.01- μουσικής      
ΠΕ86- πληροφορικής      
ΠΕ91- θεατρικής αγωγής      

 

Παρακαλούμε για την αποστολή της εισήγησής σας στο e-mail gengram.abe@minedu.gov.gr με κοινοποίηση στην οικεία Περιφερειακή σας Διεύθυνση μέχρι τις 03.02.2023.

Δείτε σε μορφή pdf το έγγραφο ΕΔΩ

 Δείτε επίσης

Εγκύκλιος Τριών Ιεραρχών 2022-23: Τι προβλέπεται για την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού 

Υποψήφιοι διευθυντές σχολικών μονάδων: Τελικοί πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφιοτήτων 

Προκήρυξη Στρατιωτικών Σχολών 2023-24 για τις Πανελλαδικές 2023-Προθεσμίες υποβολής αίτησης 

18η τροποποίηση απόφασης συνάφειας Μεταπτυχιακών με την ΕΑΕ και τη Σχολική Ψυχολογία | ΦΕΚ 

 Επιμόρφωση-μαθητεία: Εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών-4ος Κύκλος Β’ Επιμορφωτικής Φάσης

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας και Εκπαίδευσης: “Η Μικρασιατική Καταστροφή και η Διδακτική Προσέγγιση της στο Σύγχρονο Σχολείο” 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση