Δευτέρα, 19 Μαΐου 2025

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκδήλωση ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας-Χορτιάτη: Διάχυση αποτελεσμάτων ERASMUS+ και θεατρική παράσταση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκδήλωση ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας-Χορτιάτη: Διάχυση αποτελεσμάτων ERASMUS+ και θεατρική παράσταση – Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στο ΚΕΑΤ (Σχολή Τυφλών—Βασ. Όλγας 32).

Εκδήλωση ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας-Χορτιάτη

Το ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2022-23, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο ΚΕΑΤ (Σχολή Τυφλών—Βασ. Όλγας 32) την Παρασκευή 16/06/2023 και ώρα 7.00 μμ για να παρακολουθήσετε:

1) Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μαθησιακής κινητικότητας των καταρτιζόμενων και των συνοδών τους στη Βαρκελώνη “ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ”.

2) Ανοιχτό μάθημα Θεάτρου των καταρτιζόμενων και συνοδών της ειδικότητας Υποκριτικής Τέχνης οι οποίοι θα παρουσιάσουν: I. ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ II. ΟΡΝΙΘΕΣ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ III. ΑΙΤΗΣΗ ΣΕ ΓΑΜΟ (μονόπρακτο) ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΦ.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην ΕΝΓ.

Αναλυτικά η Ανακοίνωση του ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη

Την Παρασκευή 16-06-2003 και ώρα 7.00μμ, με αφορμή τη λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2022-2023, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό στην οποία:

1) Θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πρόσφατης μαθησιακής κινητικότητας των σπουδαστών του ΔΙΕΚ στη Βαρκελώνη της Ισπανίας στα πλαίσια του εγκεκριμένου προγράμματος ΚΑ122 με κωδικό 2022-1-EL01-KA122-VET000074056 και τίτλο: “Τα «μάτια» μας και τα «αυτιά» μας αναζητούν το επάγγελμά μας”

2) Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες θα παρουσιάσουν σε ανοιχτό μάθημα θεάτρου στα πλαίσια των εξετάσεων του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης, την «Αίτηση σε γάμο» του Άντον Τσέχωφ και αποσπάσματα από τους «Όρνιθες» και τη «Λυσιστράτη» του Αριστοφάνη σε διδασκαλία Δώρας Καραθανάση.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δείτε το Πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Δείτε επίσης

ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Πυλαίας Χορτιάτη: Ξεκίνησαν οι προεγγραφές για το 2023-24 

Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης: Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων Προγραμμάτων Erasmus+ 

Αξιολόγηση Λειτουργικής Ορασης: Διάχυση αποτελεσμάτων προγρ. Erasmus από το ΕΕΕΕΚ Μαθητών με Προβλ. Όρασης & Πολλαπλές Αναπηρίες 

Προσκλήσεις καλοκαιρινών εκδηλώσεων: Ειδ. Γυμν/Λύκειο Ιλίου-ΕΕΕΕΚ μαθητών με προβλ. όρασης & πολλαπλές αναπηρίες-ΕΕΕΕΚ Πειραιά 

Αναστολή λειτουργίας Νηπιαγωγείου λόγω μηδενικού αριθμού αιτήσεων εγγραφών μαθητών 

Σωστή επιλογή σπουδών: Σπουδαίος παράγοντας επαγγελματικής σταδιοδρομίας | Αρθρο

Share.

About Author

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Leave A Reply