“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκφραση συλλυπητηρίων από την ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκφραση συλλυπητηρίων από την ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης: “Εκφράζουμε τη βαθειά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλειου Κουτσογιάννη, Προϊσταμένου του Οικονομικού Τμήματος, για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του”.

Εκφραση συλλυπητηρίων

Με μεγάλη μας θλίψη κηδεύουμε αύριο Σάββατο, 11 Ιανουαρίου τ.ε., από τον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου Ν. Σιδηροχωρίου Κομοτηνής, τον αγαπητό μας συνάδελφο Βασίλειο Κουτσογιάννη, Προϊστάμενο του Οικονομικού Τμήματος της υπηρεσίας.

Υπήρξε ένας άνθρωπος που κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη όλων όσων τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του, υπηρετώντας με ήθος, συνέπεια κι αξιοπιστία.

Εκφράζουμε τη βαθειά μας οδύνη και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του.

Αιωνία σου η μνήμη, αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ μας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΙΚΟΣ

Δείτε επίσης

Αιφνίδιος θάνατος συναδέλφου στην Κάλυμνο
Συλλυπητήρια ΔΟΕ για τον αιφνίδιο θάνατο συναδέλφου
Ειδική πρόσκληση για πρόσληψη αναπληρωτών: Αιτήσεις 8-10/1/20 | Πίνακας κενών & σχολείων
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Από Σεπτέμβριο – Πως θα γίνει – Εφαρμογή Point system
Αναγνωρίσεις ΔΟΑΤΑΠ: Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών για τις καθυστερήσεις και τις Προκηρύξεις 1ΓΕ/2019 και 2ΓΕ/2019
Διορισμοί στην Παιδεία: Ολες οι εξελίξεις – Αναλυτικός οδηγός του especial.gr
Πρόγραμμα κατάρτισης εκπαιδευτικών στη πολυγλωσσία και τη διδασκαλία των γλωσσών στο ΑΠΘ
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση