Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022: Eχουν αφαιρεθεί όσοι εκπαιδευτικοί διορίστηκαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022: Eχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί και έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και τους πρόσφατους φετινούς διορισμούς στη Γενική εκπαίδευση – Επιμέλεια Σάββας Παπαδόπουλος, εκπαιδευτικός κλάδου Πληροφορικής.

Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022

Τους εκκαθαρισμένους Πίνακες της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 κοινοποίησε ο εκπαιδευτικός κλάδου Πληροφορικής Σάββας Παπαδόπουλος, μετά την ανάρτηση από το ΑΣΕΠ των τελικών αξιολογικών πινάκων κατάταξης (Β΄ και επικουρικός Ε.Α.Ε.) καθώς και του Πίνακα απορριπτέων της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 (ΦΕΚ 20/18.4.2022/τ.ΑΣΕΠ), για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών με εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.

Ακολουθούν οι εκκαθαρισμένοι Πίνακες και οι επισημάνσεις του συντάξαντα τα αρχεία εκπαιδευτικού

Εκκαθαρισμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022

Επιμέλεια: Σάββας Παπαδόπουλος, εκπαιδευτικός κλάδου Πληροφορικής

Ξαναβάζω τους πίνακες, γιατί μπορεί να έχουν υπάρξει αλλαγές σε κάποιους από αυτούς. Όταν κάποιος αρνείται διορισμό, σύμφωνα με τον νόμο αποκλείεται για 3 χρόνια. Μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα, γιατί οι πρώτοι διορισμοί είχαν γίνει το 2020. Άρα στους εκκαθαρισμένους μπορούσε κάποιος με ασφάλεια να αφαιρέσει όλους τους διορισμένους. Πλέον όμως έχουν δικαίωμα όσοι είχαν αρνηθεί διορισμό στους πρώτους διορισμούς των ΕΕΠ-ΕΒΠ (9/3/2020) κι ενδεχομένως να έχουν δικαίωμα όσοι είχαν αρνηθεί στους πρώτους διορισμούς της Ειδικής Αγωγής (19/8/2020). Για αυτούς τους ειδικής, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις προσκλήσεις, τόσο για διορισμό όσο και για δηλώσεις περιοχών αναπληρωτών. Για τον λόγο αυτόν, ΔΕΝ αφαίρεσα τους διορισμένους σε αυτές τις 2 κατηγορίες, αλλά τους έχω μαρκάρει με χρώματα.

Συγκεκριμένα:
– Με μωβ χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 9/3/2020 σαν ΕΕΠ-ΕΒΠ κι αρνήθηκαν διορισμό. Αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για διορισμό τώρα και να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Τους μάρκαρα απλά για να έχετε την εξτρά πληροφορία ότι έχουν αρνηθεί μια φορά διορισμό, οπότε ενδεχομένως να αρνηθούν και τώρα.
– Με πορτοκαλί χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 19/8/2020 στην Ειδική Αγωγή κι αρνήθηκαν διορισμό. Για τους συγκεκριμένους είναι λίγο θολά τα πράγματα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις προσκλήσεις, όπως προείπα.
Υπενθυμίζω:
– Η εκκαθάριση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος διορίστηκε με διαφορετικό αριθμό ταυτότητας από αυτόν που βρίσκεται στους οριστικούς πίνακες, δεν έχει αφαιρεθεί. Αν είστε κοντά σε θέση διορισμού, κατεβάστε τον πίνακα στον υπολογιστή σας και αντιπαραβάλετε αυτούς που είναι από πάνω σας κι ο αριθμός ταυτότητας τους ξεκινάει από ΑΝ και μετά (ΑΝ,ΑΟ, ΑΠ κλπ) και τους διορισμένους πέρσι και φέτος.
– Έχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί, ανεξάρτητα από την ειδικότητα στην οποία διορίστηκαν (δηλαδή αν είχαν και 2ο πτυχίο ή διορίστηκαν στη γενική, έχουν αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους περιέχονταν).
– Έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και τους πρόσφατους φετινούς διορισμούς στη γενική.
– Αν δε σας ανοίγει, ανόίξτε το από υπολογιστή
Σημείωση: Αν είναι για σας πολύπλοκο να διαβάσετε τους πίνακες, σκεφτείτε πόσο πολύπλοκο είναι για μένα να τους φτιάξω, οπότε παρακαλώ όχι γκρίνιες…

Δείτε τους εκκαθαρισμένους Πίνακες της Προκήρυξης 3ΕΑ/2022 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zRZb-klWsQaeRAbk-Dce9-vP4pRee34yBV2UZBO_GjQ/edit#gid=855646044

Δείτε σχετικά

Οριστικοί πίνακες 3ΕΑ/2022: Κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ 

Πρόεδρος ΑΣΕΠ για πίνακες γενικής εκπ/σης και οριστικούς των προκηρύξεων 2ΕΑ/4ΕΑ/5ΕΑ 

Τι είναι η αίτηση θεραπείας κατά των οριστικών πινάκων ΑΣΕΠ-Εως πότε μπορεί να κατατεθεί και με ποια διαδικασία 

Δείτε επίσης

Διορισμοί ειδικής αγωγής 2023: Εκπ/κοί-ΕΕΠ μαζί, μετά τους ορ. πίνακες 2ΕΑ/2022 

Προσωρινοί πίνακες 3ΕΑ/2022 

Προσωρινοί Πίνακες 2ΕΑ/2022 ΕΕΠ

Προσωρινοί Πίνακες 2ΕΑ/2022 ΕΕΠ: Εύχρηστο αρχείο με τα αποτελέσματα συγκεντρωμένα 

Πριν φύγετε

Διορισμοί και οριστικοί πίνακες ΑΣΕΠ 3ΕΑ και 2ΕΑ/2022: Το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας σε γενική και ΕΑΕ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση