Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκκληση για αίμα μηδέν ρέζους αρνητικό για τον πατέρα μέλους Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκκληση για αίμα μηδέν ρέζους αρνητικό για τον πατέρα μέλους Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική με νεφρική ανεπάρκεια ευρισκόμενος σε καταστολή.

Εκκληση για αίμα

Eκκληση για εύρεση αίματος μηδέν ρέζους αρνητικό απευθύνει η Ηλέκτρα Λιντζέρη η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της εκπαίδευσης ως Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ).

Το αίμα το έχει άμεση ανάγκη ο πατέρας της Ιωάννης Λιντζέρης, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική με νεφρική ανεπάρκεια ευρισκόμενος σε καταστολή.

Τα στοιχεία τα οποία θα χρειασθούν για την προφορά αίματος είναι “ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο όνομα ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ)”

Ακολουθεί η ανακοίνωση-έκκληση της Ηλέκτρας Λιντζέρη

Λέγομαι Ηλέκτρα Λιντζέρη και κάνω έκκληση για εύρεση αίματος μηδέν ρέζους αρνητικό. Πρόκειται για τον πατέρα μου, ο οποίος νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες στην εντατική με νεφρική ανεπάρκεια και βρίσκεται σε καταστολή. Υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση.

Τα στοιχεία είναι: ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ στο όνομα ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ).

Δείτε επίσης

Υπόμνημα για οργανικές θέσεις ΕΕΠ-ΕΒΠ απο την ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας 

Διεκδίκηση ΜΚ 2016-2017: Δημόσιοι υπάλληλοι καταθέτουν αίτηση όχλησης έως 31 Δεκεμβρίου 2022

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση