Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκλογές ΠΕΕΚΕ 2024: Πραγματοποιούνται με φυσική κάλπη και ηλεκτρονικά μέσω ZEUS την Κυριακή 19.05.2024

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκλογές ΠΕΕΚΕ 2024: Πραγματοποιούνται με φυσική κάλπη και ηλεκτρονικά μέσω ZEUS την Κυριακή 19.05.2024 – Ανακοίνωση από την Πανελλήνια Ενωση Εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕΕΚΕ).

Εκλογές ΠΕΕΚΕ 2024

Οι εκλογές της Πανελλήνιας Ενωσης Εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών (ΠΕΕΚΕ) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής πραγματοποιούνται την Κυριακή 19.05.2024 και η Ενωση εξέδωσε οδηγίες στην ακόλουθη ανακοίνωση.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Π.Ε.Ε.Κ.Ε.- ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Την Κυριακή 19/05/2024 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Κοινωνικών Επιστημών (Π.Ε.Ε.Κ.Ε.) για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με υβριδικό τρόπο, με φυσική κάλπη στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κωφών και Βαρήκοων (Ζαχάρωφ 1, Αμπελόκηποι) και ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ZEUS, όπως αποφασίστηκε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και ορίζεται από το καταστατικό της Ένωσης (Αρ. 10, παρ. 1). Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 9.00πμ έως τις 7.00μμ και θα παραταθούν με απόφαση της Εφορευτικής Επιτροπής αν συντρέχει λόγος, όπως ορίζεται στο καταστατικό της Ένωσης (Αρ.10, παρ. 3α).

Προτείνεται οι διαμένοντες εντός Αττικής να ψηφίσουν δια ζώσης και μόνον όσοι κωλύονται να ψηφίσουν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Τα τακτικά μόνο μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου, όπως ορίζεται στο αρ. 5 του καταστατικού της Ένωσης. Όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει να είναι τακτικά μέλη της Ένωσης και ταμειακά τακτοποιημένα.

Τα μέλη της Ένωσης μπορούν να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους και την ετήσια συνδρομή (5 Ευρώ εγγραφή + 10 Ευρώ Ετήσια Συνδρομή= 15 Ευρώ) και την ημέρα των εκλογών, εφόσον ψηφίζουν με φυσική παρουσία, όπως ορίζεται στο άρ. 10, παρ. 2δ του καταστατικού. Στις εκλογές της 19ης Μαΐου 2024 υπάρχει βάσει των υποψηφιοτήτων ένα μόνο ενιαίο ψηφοδέλτιο, επομένως οι ψηφοφόροι θα παραλάβουν από την Εφορευτική Επιτροπή τον σφραγισμένο φάκελο, το ενιαίο ψηφοδέλτιο και το λευκό ψηφοδέλτιο.

Οι αρχαιρεσίες γίνονται με μυστική ψηφοφορία. Στην ηλεκτρονική πλατφόρμα η ψηφοφορία θα γίνεται με τον τρόπο που θα περιγράφεται στο email που θα λάβει ο ψηφοφόρος μετά την δήλωσή του πως επιθυμεί να ψηφίσει ηλεκτρονικά.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Για να εγγραφεί κάποιος τακτικό μέλος της Π.Ε.Ε.Κ.Ε. μπορεί να το κάνει δια ζώσης την ημέρα των εκλογών, είτε σε οποιαδήποτε συγκέντρωση/συνέλευση της Ένωσης, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την αποστολή αντιγράφου του πτυχίου του, συμπληρώνοντας την Αίτηση Μέλους και καταβάλλοντας το ποσό εγγραφής και συνδρομής (5 Ευρώ εγγραφή + 10 Ευρώ Ετήσια Συνδρομή= 15 Ευρώ). Μπορεί και εξ αποστάσεως, καταβάλλοντας ηλεκτρονικά στο λογαριασμό της Ένωσης ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR3801106950000069500658971 το ποσό των 15 Ευρώ (5 Ευρώ εγγραφή + 10 ετήσια συνδρομή). Αποστέλλει την απόδειξη, την αίτηση μέλους και ένα αντίγραφο πτυχίου στο email της Ένωσης peekepe78@gmail.com. Για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη μας η ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ. Συνεπώς, μπορεί να καταβληθεί το ποσό των 10 ευρώ είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά, αποστέλλοντας το αντίγραφο της απόδειξης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα  τηλέφωνα:

Τσάφου Μαρίνα (Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπής) τηλ. 6946976917,

Τσουρουγιάννη Βασιλεία (Γραμματέας Εφορευτικής Επιτροπής) τηλ. 6936690185,

Λορέντζου Αναστασία (Φύλακας Κάλπης Εφορευτικής Επιτροπής) τηλ. 6939274909.

Δείτε επίσης

Παράνομη και καταχρηστική η απεργία της ΑΔΕΔΥ για την αξιολόγηση εκπαιδευτικών και ΕΕΠ-ΕΒΠ 

Ελληνική PISA-εξετάσεις: Αντίδραση ΟΛΜΕ με προκήρυξη Στάσης Εργασίας στις 22 Μαΐου 2024 

Το Ψηφιακό Σχολείο: Η ολοκληρωμένη ψηφιακή πύλη της σχολικής εκπ/σης για μαθητές, εκπ/κούς και γονείς

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση