Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκλογές ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Εκλογές ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων και της διενέργειας των εθνικών εκλογών, πιθανότατα την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Εκλογές ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Αγαπητοί συνάδερφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η τακτική εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε να μετατεθεί για την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 λόγω των έκτακτων πολιτικών εξελίξεων και της διενέργειας των εθνικών εκλογών πιθανότητα την Κυριακή 30 Ιουνίου.
Παρακαλείσθε θερμά  να ενημερώσετε εγκαίρως τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σας προκειμένου να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Πολύ σύντομα θα εκδώσουμε αναλυτική ανακοίνωση για τον ακριβή χώρο πραγματοποίησης της Γ.Σ. Κατά τα λοιπά σημεία ισχύει η αρχική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. https://poseepea.blogspot.com/2019/05/1-2019_22.html
Με εκτίμηση
Το ΔΣ

Δείτε επίσης:

Κάλεσμα στη Γενική Συνέλευση και Εκλογές του ΣΕΕΠΕΑ ΣΤΕΛΛΑ στη Λαμία

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση